Politica de Confidentialitate

Politica de Confidentialitate

 

Conform cerintelor Legii nr. 677/2001 pentru protectia persoanelor cu privire la prelucrarea datelor cu caracter personal si libera circulatie a acestor date, modificata si completata, Cernicaevents.ro  isi asuma obligatia de a folosi numai in scopurile specificate si in conditii de siguranta, datele personale pe care clientii trebuie sa le ofere. De asemenea, aveti dreptul de acces si interventie asupra datelor colectate. Aveti dreptul sa va opuneti prelucrarii datelor cu caracter personal si sa solicitati stergerea datelor cu exceptia situatiilor prevazute de lege. Pentru asta, puteti adresa o cerere scrisa, datata si semnata la adresa: Str. Vasile Lascar, nr. 184, sector 2, Bucuresti.

Scopul colectarii datelor este: pentru confirmarea rezervarilor si a achizitiilor de servicii, pentru emiterea facturilor, pentru formarea utilizatorilor/clientilor privind evolutia si starea rezervarilor si a achizitiilor de servicii, pentru evaluarea serviciilor, pentru reclama, marketing si publicitate, pentru a imbunatatii relatia cu clientul.

Cernicaevents.ro nu incurajeaza SPAM-ul, nu furnizeaza, nu vinde si nu ofera catre terti adresele de e-mail obtinute prin intermediul site-ului. Orice utilizator care a furnizat explicit adresa sa de email pe site-ul Cernicaevents.ro poate cere stergerea acesteia din baza noastra de date.

Datele cu caracter personal pot fi furnizate catre organe abilitate ale statului ( politie, parchet, instante judecatoresti, …) in limitele prevederilor legale si in baza unor cereri expres formulate.

 

Datele solicitate

Conform cerintelor Regulamentului General pentru Protectia Datelor (GDPR – General Data Protection Regulation (EU) 2016/679 pentru prelucrarea datelor cu caracter personal si privind libera circulatie a acestor date, Cernicaevents.ro are obligatia de a administra in conditii de siguranta si numai pentru scopurile specificate, datele personale pe care ni le furnizati.Site-ul Cernicaevents.ro este operat de societatea S.C. CERNICA COMPLEX TURISTIC S.R.L, cu seidul in Vasile Lascar, nr. 184, sector 2, Bucuresti, Romania, inscrisa la Registrul Comertului cu numarul J40/5965/2013, CUI RO31617082.  Cernicaevents.ro este un operator al datelor cu caracter personal pe care dvs. (persoana vizata) ni le transmiteti.

 

De ce avem nevoie de date

Avem nevoie de datele dvs. cu caracter personal pentru a va putea furniza Serviciile, cu urmatoarele scopuri:

 

  • Pentru prelucrarea comenzii si furnizarea produselor si serviciilor dorite;
  • Pentru evaluarea produselor si serviciilor pe care vi le furnizam;
  • Pentru a va oferi acces la functionalitatile site-ului in calitate de utilizator inregistrat;
  • Pentru administrarea site-ului;
  • Pentru analiza si imbunatatirea site-ului, a ofertei comerciale si a publicitatii pe care o desfasuram;
  • Pentru a va oferi posibilitatea de a participa la concursuri, promotii, noutati;
  • Pentru a va transmite mesaje non-comerciale sau de tip administrativ (privind schimbari in site, contul de utilizator, etc);
  • Pentru a va transmite oferte, promotii, mesaje publicitare si de marketing privind activitatea  Cernicaevents.ro , in cazul in care v-ati exprimat acordul in acest sens.

 

Ce vom face cu datele

Datele dvs. cu caracter personal sunt prelucrate la sediul societatii. Gazduirea si stocarea datelor dvs. au loc pe teritoriul Romaniei. Putem furniza datele dvs. cu caracter personal altor companii cu care ne aflam in relatii de parteneriat, dar numai in temeiul unui angajament de confidentialitate din partea acestora si numai in scopurile mentionate in acest document. Informatiile solicitate in cazul platilor online intra sub incidenta conditiilor de utilizare a procesatorilor de plati, iar  Cernicaevents.ro nu va solicita si nu va stoca niciun detaliu referitor la cardul dumneavoastra. Vom dezvalui informatii daca acest lucru este justificat in scopul de a ne proteja impotriva fraudelor, a ne apara drepturile sau proprietatea. De asemenea, este posibil sa fie necesar sa dezvaluim informatiile dvs. pentru a ne conforma obligatiei legale de a raspunde la cererile legale ale autoritatilor. Datele dvs. cu caracter personal vor fi comunicate doar atunci cand consideram, cu buna credinta, ca avem obligatia de a face acest lucru in conformitate cu legea.

 

Cat timp pastram datele

Vom stoca informatiile dvs. atat timp cat ni se cere prin lege. Daca nu exista nicio cerinta legala, le vom stoca doar atat timp cat este necesar pentru a va putea oferi serviciile noastre. Pe baza unei solicitari trimise catre  Cernicaevents.ro prin email la adresa office@cernicaevents.ro  sau utilizand optiunile disponibile in contul de utilizator de pe site, ne puteti solicita anularea contului de utilizator si stergerea sau anonimizarea datelor. Orice date cu caracter personal pe care le detinem in scop de marketing le vom pastra pana in momentul in care ne anuntati ca nu mai doriti sa primiti aceste informari.

 

Care sunt drepturile dvs.

In cazul in care considerati ca orice date cu caracter personal ale dvs. pe care noi le detinem sunt incorecte sau incomplete, aveti posibilitatea sa solicitati consultarea, rectificarea sau stergerea acestor informatii. Ne puteti contacta in acest sens prin email la adresa office@cernicaevents.ro. In cazul in care doriti sa reclamati modul in care am gestionat datele dvs., va rugam sa ne contactati prin email. Vom analiza reclamatia dvs. si vom colabora cu dvs. pentru rezolvarea problemei.