Blog

05/04/2024
Baby shower: Ghidul complet pentru organizarea lui

Venirea pe lume a lui bebe vine la pachet cu multă fericire și emoție nu doar pentru părinți, ci pentru întreaga familie, dar și pentru cei mai buni prieteni, care au fost alături de cuplu încă de la aflarea veștii emoționante. Organizarea unui baby shower le va da ocazia viitorilor părinți să împărtășească bucuria cu toți cei dragi, dar și să se relaxeze și să se pună la curent cu ultimele tendințe în materie de parenting. În general, este un eveniment dedicat mămicii și femeilor importante din viața sa, însă și tăticul nerăbdător, alături de amicii săi, pot participa la petrecere dacă doresc.

06/03/2024
10 idei creative pentru o zi de nastere „altfel”

Știi care e cel mai cool aspect al vieții de adult? Poți să-ți faci dorințele să devină realitate chiar înainte de a sufla în lumânările de pe tort! Îți poți organiza ziua de naștere exact așa cum îți dorești. O transformi într-o petrecere wow, o presari cu noi aventuri sau dimpotrivă, o petreci relaxându-te alături de cei mai dragi prieteni.

20/02/2024
Cum transformi o petrecere de lansare de produs într-un real succes?

Felicitări! Toată munca grea pe care ai depus-o și orele petrecute creând, corectând și perfecționând a adus rezultatele pe care tu și echipa ta vi le-ați imaginat: un produs inovator pe care sunteți pregătiți să-l prezentați lumii întregi. O astfel de realizare merită sărbătorită și marcată cu un eveniment bine organizat, care să pună în evidență produsul, dar și oamenii din spatele lui. Fie că e prima dată când te afli în postura de organizator sau vrei pur și simplu să dai un refresh cunoștințelor pe care le ai deja, ți-am pregătit câteva sfaturi care să te ajute la planificarea petrecerii:

07/02/2024
Nunta de iarna – Idei pentru un eveniment de poveste

Ce poate fi mai romantic decât să pășești pe un covor de zăpadă către starea civilă și să privești fulgii pufoși cum cad în timp ce rostești cel mai hotărât „Da!” din viața ta? Deși sunt considerate nonconformiste, nunțile organizate în sezonul rece au un farmec aparte. Dacă tu și jumătatea ta vreți să dovediți tuturor că iubirea nu ține cont de temperatură și să vă uniți destinele într-una dintre lunile de iarnă, iată câteva idei care vă vor face ziua specială de neuitat:

24/01/2024
Cum sa planifici o cununie civila in aer liber?

Tu și jumătatea ta sunteți primii care spun „Prezent!” când e în plan o escapadă în inima naturii? Atunci sigur v-ați gândit că iubirea voastră de aventură să se reflecte și în ziua nunții. Organizarea unei cununii în aer liber poate fi o plăcere și o provocare deopotrivă, însă suntem aici să vă oferim câteva sfaturi utile, care să vă ajute să pășiți așa cum doriți spre ofițerul de stare civilă…sub razele soarelui, în timp ce pe fundal răsună cântecul păsărilor:

10/01/2024
5 idei de tematici pentru banchetul de absolvire

Când au trecut patru ani de liceu? Teme, teste, profesori exigenți…Ați supraviețuit tuturor încercărilor și e momentul să sărbătoriți reușita, dansând până la răsărit! Dacă ești una dintre persoanele care are un cuvânt de spus în organizarea banchetului de absolvire, iată câteva idei de tematici speciale, care să te ajute să dai startul pregătirilor:

05/12/2023
Rochii de mireasa care sunt tendintele anului 2024

O prințesă în toată regula sau o divă nonconformistă, în ziua nunții tale poți fi orice tip de mireasă îți dorești! E momentul tău să strălucești și să-i surprinzi pe toți cu stilul tău unic. Și cum reușești asta? Cu ajutorul rochiei, desigur, care îți va pune în valoare nu numai silueta, dar și personalitatea.

07/11/2023
5 idei de marturii de nunta inedite

Organizarea unei nunți este mai mult decât despre găsirea rochiei perfecte sau a costumului de ginere ideal. Este despre crearea unui eveniment care să vă reflecte personalitățile și care să le transmită invitaților bucuria și iubirea voastră prin fiecare detaliu ales. Mărturiile sunt unele dintre acele detalii care le arată oaspeților cât de mult vă bucurați că sunt prezenți în cea mai importantă zi din viața voastră. Simbolice sau practice, ele vor fi un reminder veșnic al poveștii voastre de dragoste.

04/10/2023
Ce traditii se pastreaza si care se reinterpreteaza la o nunta moderna?

Nuntă tradițională sau nuntă modernă? Voi hotărâți! Puteți să presărați evenimentul special cu obiceiuri sau să-l transformați într-o petrecere cu momente unice, care să vă reflecte personalitățile. Dacă încă nu știți ce tradiții să păstrați sau cum să le adaptați la preferințele voastre pe cele deja consacrate, iată câteva obiceiuri de dinainte, din timpul și de după nuntă și cum pot fi acestea reinterpretate

06/09/2023
Tips & tricks pentru o petrecere de Halloween distractiva

Ce este Halloween-ul dacă nu sărbătoarea care ne pune cel mai mult imaginația la treabă? De la decorațiuni desprinse din filmele horror, mâncăruri scary, dar delicioase, până la mini jocuri distractive, sunt o grămadă de detalii de pus la punct pentru ca cei mici să spună „wow” încă de la primul pas făcut în locație. Dacă ai rămas în pană de idei, stai fără griji pentru că ți-am pregătit o listă de trucuri care să te ajute în organizarea unui party de Halloween memorabil:

09/08/2023
Petrecerea de mot: ce semnifica si cum o organizam?

Micuțul vostru împlinește un an în curând? Înseamnă că a trecut un an de când viața voastră s-a schimbat la 180 de grade și s-a umplut de noi încercări, râsete, îmbrățișări și muuultă iubire. Este un moment special, iar organizarea unei petreceri de moț este modul perfect prin care îl puteți marca cum se cuvine. Sunt multe detalii de stabilit înainte ca bebe să sufle în primele lui lumânări aniversare, așa că am alcătuit o listă cu sfaturi & idei care să vă ajute:

04/07/2023
Cum sa-i ceri pe nasii de cununie

Părinți spirituali, familia pe care ți-o alegi, oricum i-ai numi, nașii de cununie joacă un rol important în ziua nunții, dar și după aceasta. În biserică, sunt martorii uniunii dintre voi, care sunt gata să vă alunge toate emoțiile iar, în restul timpului, rămân acei oameni dragi care vor avea mereu o vorbă bună de spus sau un sfat prețios de dat. Atunci când sunteți gata să adresați „marea întrebare”, țineți cont că oricât de banală poate părea, ea va fi cea care dă tonul frumoasei legături fini-nași. Fie că vă alegeți nașii din rândul celor mai apropiați prieteni sau dintre rudele pe care le admirați, uite câteva moduri prin care cererea voastră să fie cu adevărat specială și să-i motiveze să spună fără ezitare „Da! Vrem să fim nașii voștri.”:

Scrie povestea evenimentului tau in inima naturii!