fbpx
Oferte Speciale - vezi ultimele Sâmbete libere din 2023

Termeni si Conditii

Termeni si conditii

Acceptarea utilizarii termenilor

Prezentele conditii generale definesc conditiile de utilizare a site-ului cernicaevents.ro de catre potentialii vizitatori sau clienti. Accesand si navigand pe acest site, acceptati termenii de utilizare descrisi in continuare. Nu veti folosi acest website in scopuri ilegale sau interzise prin Termenii si Conditiile care urmeaza.

 

Protectia proprietatii intelectuale & copyright

Drepturile asupra Proprietatii Intelectuale din acest website si din materialele din acesta sau accesibile prin acesta apartin SC Cernica Complex Turistic SRL sau licentelor sale. Website-ul, materialele de pe website sau cele accesibile prin acesta si Drepturile asupra Proprietatii Intelectuale inerente nu pot fi copiate, distribuite, publicate, licentiate, folosite sau reproduse in niciun fel (in afara de masura strict necesara pentru si cu scopul legat de accesarea si utilizarea acestui website).

www.cernicaevents.ro si logo-ul Cernica Events sunt marci inregistrate ce apartin S.C. Cernica Complex Turistic SRL si nu pot fi utilizate, copiate sau reproduse in niciun fel fara acordul scris.

Pentru aceste scopuri “Drepturile asupra Proprietatii Intelectuale” includ urmatoarele (oriunde si oricand apar si pentru intregul termen al acestora): orice drept, marca inregistrata, nume inregistrat, nume de serviciu, design, drept asupra design-ului, copyright, drept asupra bazelor de date, drepturi morale, know how, secrete de munca si alte informatii confidentiale, drepturi de natura oricaror dintre aceste elemente in orice tara, drepturi de natura competitiei neloiale si drepturi de a da in judecata pentru transmitere sau alte drepturi similare intelectuale si comerciale (caz in care sunt sau nu inregistrate sau inregistrabile) si inregistrarile si aplicatiile de inregistrare pentru oricare dintre ele.

Date cu caracter personal

Completarea datelor personale pe acest site reprezinta acordul dumneavoastra ca acestea sa intre in baza de date a SC Cernica Complex Turistic SRL si ca SC Cernica Complex Turistic SRL sa prelucreze datele personale conform prevederilor Legii nr. 677/2001 pentru protectia persoanelor cu privire la prelucrarea datelor cu caracter personal si libera circulatie a acestor date.

SC Cernica Complex Turistic SRL  va pastra confidentialitatea acestor informatii, cu exceptia informatiilor solicitate de autoritatile legale competente.

Trimiterea unei solicitari pe site-ul cernicaevents.ro reprezinta acordul ca SC Cernica Complex Turistic SRL sa contacteze clientii, direct sau prin partenerii sai contractuali, utilizand datele personale in acest scop, pentru a comunica informatiile solicitate prin intermediul formularelor, pentru a primi materiale de prezentare si pentru realizarea de campanii de vanzari si de marketing, analize si alte activitati similare.

Modificari ale website-ului, software-ului si ale serviciilor

SC Cernica Complex Turistic SRL  isi rezerva dreptul de a:

 • modifica sau sterge (temporar sau permanent) website-ul sau orice parte a acestuia fara a anunta, iar dvs. acceptati faptul ca SC Cernica Complex Turistic SRL nu este responsabila pentru asemenea modificari sau stergeri.
 • modifica, sterge sau intrerupe orice software, serviciu sau promotie (inclusiv dar fara a se limita la orice preverderi, parti, licente, preturi) asa cum sunt promovate pe acest website in orice moment, fara a anunta, iar dvs. acceptati faptul ca SC Cernica Complex Turistic SRL  nu este responsabila pentru asemenea modificari sau stergeri.
 • modifica sau intrerupe orice voucher promotional de reducere sau cod de cupon de reducere in orice moment cu anunt prealabil, iar dvs. acceptati faptul ca SC Cernica Complex Turistic SRL  nu este responsabila pentru asemenea modificari sau stergeri.
 • modifica aceasta intelegere in orice moment, iar continuarea utilizarii website-ului de catre dvs. dupa aceste schimbari se va supune acceptarii acestor modificari de catre dvs.
 • pastra informatiile personale pentru utilizarea de catre terti, daca permiteti folosirea sistemului de cookies.

Link-uri catre website-urile tertilor

Website-ul poate include linkuri catre website-urile tertilor, care sunt controlate si conduse de altii. Orice link spre un alt website nu este o recomandare a acelui website, iar dvs. luati la cunostinta acest fapt si sunteti constienti de faptul ca nu ne asumam responsabilitatea pentru continutul sau pentru disponibilitatea acestor website-uri.

Limitarea raspunderii

Website-ul este distribuit pe baza “asa cum este” si “disponibil” fara nicio reprezentare sau promovare facuta si fara garantie de niciun fel expresa sau implicita, incluzand dar fara a se limita la garantiile de calitate satisfacatoare, fitness pentru un anumit scop, neincalcare, compatibilitate, securitate si acuratete.

SC Cernica Complex Turistic SRL nu ofera nicio garantie ca functionarea website-ului va fi fara intrerupere sau fara erori, ca defectele vor fi corectate sau ca website-ul sau serverul care il face disponibil sunt lipsite de virusi sau orice altceva ce poate fi daunator sau distructiv.

Despagubiri

Sunteti de acord sa despagubiti si sa absolviti SC Cernica Complex Turistic SRL  si angajatii si agentii sai de toate raspunderile, taxele legale, stricaciunile, pierderile, costurile si toate celelalte cheltuieli in relatie cu revendicarile sau actiunile aduse impotriva SC Cernica Complex Turistic SRL  aparute din orice incalcare a Termenilor si Conditiilor de catre dvs. sau alte responsabilitati nascute din utilizarea acestui website.

Anulare

In cazul in care oricare dintre prevederile acestei intelegeri sunt declarate, de catre orice autoritate juridica sau de o alta competenta, nule, anulabile, ilegale sau nonexecutabile in vreun fel sau indicative de orice alt fel, ce sunt primite de dvs. sau de noi din partea unei autoritati competente, vom modifica acea prevedere intr-o maniera rezonabila de asa natura astfel incat sa se conformeze intentiilor partilor fara a intra in ilegalitate sau, la discretia noastra, prevederile in cauza pot fi scoase din aceasta intelegere, iar prevederile ramase in aceasta intelegere raman in vigoare.

Legi aplicabile si dispute

Aceasta intelegere si toate cele ce rezulta din ea sunt guvernate de si formulate in acord cu legea din Romania ale carei curti au jurisdictie exclusiva asupra tuturor disputelor ce rezulta din aceasta intelegere, iar dvs. sunteti de acord ca locul de punere in practica al acestei intelegeri este Romania.

Titluri

Titlurile sunt incluse in aceasta intelegere pentru convenienta si nu vor afecta intelegerea acesteia.

Intelegerea completa

Acesti termeni si aceste conditii impreuna cu alte documente la care se face referinta expres in intelegere includ intreaga intelegere dintre noi in legatura cu subiectul exprimat si inlocuiesc orice intelegeri, aranjamente, angajamente sau propuneri anterioare, scrise sau orale: intre noi si acele aspecte. Orice explicatie orala sau informare orala data de vreuna dintre cele doua parti nu poate altera interpretarea termenilor si a conditiilor. Prin acceptarea termenilor si conditiilor, nu v-ati bazat pe o alta reprezentare decat cea stipulata in aceasta intelegere si sunteti de acord ca nu veti avea nicio cale de atac cu privire la orice falsa reprezentare ce nu a fost  exprimata expres in aceasta intelegere.

 

Conform cerintelor Legii nr. 677/2001 pentru protectia persoanelor cu privire la prelucrarea datelor cu caracter personal si libera circulatie a acestor date, modificata si completata, Cernicaevents.ro isi asuma obligatia de a folosi numai in scopurile specificate si in conditii de siguranta, datele personale pe care clientii trebuie sa le ofere. De asemenea, aveti dreptul de acces si interventie asupra datelor colectate. Aveti dreptul sa va opuneti prelucrarii datelor cu caracter personal si sa solicitati stergerea datelor cu exceptia situatiilor prevazute de lege. Pentru asta, puteti adresa o cerere scrisa, datata si semnata la adresa: Str. Vasile Lascar, nr. 184, sector 2, Bucuresti.

Scopul colectarii datelor este: pentru confirmarea rezervarilor si a achizitiilor de servicii, pentru emiterea facturilor, pentru formarea utilizatorilor/clientilor privind evolutia si starea rezervarilor si a achizitiilor de servicii, pentru evaluarea serviciilor, pentru reclama, marketing si publicitate, pentru a imbunatatii relatia cu clientul.

Cernicaevents.ro nu incurajeaza SPAM-ul, nu furnizeaza, nu vinde si nu ofera catre terti adresele de e-mail obtinute prin intermediul site-ului. Orice utilizator care a furnizat explicit adresa sa de email pe site-ul Cernicaevents.ro poate cere stergerea acesteia din baza noastra de date.

Datele cu caracter personal pot fi furnizate catre organe abilitate ale statului ( politie, parchet, instante judecatoresti, …) in limitele prevederilor legale si in baza unor cereri expres formulate.

 

Datele solicitate

Conform cerintelor Regulamentului General pentru Protectia Datelor (GDPR – General Data Protection Regulation (EU) 2016/679 pentru prelucrarea datelor cu caracter personal si privind libera circulatie a acestor date, Cernicaevents.ro are obligatia de a administra in conditii de siguranta si numai pentru scopurile specificate, datele personale pe care ni le furnizati.Site-ul Cernicaevents.ro este operat de societatea S.C. CERNICA COMPLEX TURISTIC S.R.L, cu sediul in Vasile Lascar, nr. 184, sector 2, Bucuresti, Romania, inscrisa la Registrul Comertului cu numarul J40/5965/2013, CUI RO31617082. Cernicaevents.ro este un operator al datelor cu caracter personal pe care dvs. (persoana vizata) ni le transmiteti.

 

De ce avem nevoie de date

Avem nevoie de datele dvs. cu caracter personal pentru a va putea furniza Serviciile, cu urmatoarele scopuri:

 

 • Pentru prelucrarea comenzii si furnizarea produselor si serviciilor dorite;
 • Pentru evaluarea produselor si serviciilor pe care vi le furnizam;
 • Pentru a va oferi acces la functionalitatile site-ului in calitate de utilizator inregistrat;
 • Pentru administrarea site-ului;
 • Pentru analiza si imbunatatirea site-ului, a ofertei comerciale si a publicitatii pe care o desfasuram;
 • Pentru a va oferi posibilitatea de a participa la concursuri, promotii, noutati;
 • Pentru a va transmite mesaje non-comerciale sau de tip administrativ (privind schimbari in site, contul de utilizator, etc);
 • Pentru a va transmite oferte, promotii, mesaje publicitare si de marketing privind activitatea Cernicaevents.ro , in cazul in care v-ati exprimat acordul in acest sens.

 

Ce vom face cu datele

Datele dvs. cu caracter personal sunt prelucrate la sediul societatii. Gazduirea si stocarea datelor dvs. au loc pe teritoriul Romaniei. Putem furniza datele dvs. cu caracter personal altor companii cu care ne aflam in relatii de parteneriat, dar numai in temeiul unui angajament de confidentialitate din partea acestora si numai in scopurile mentionate in acest document. Informatiile solicitate in cazul platilor online intra sub incidenta conditiilor de utilizare a procesatorilor de plati, iar Cernicaevents.ro nu va solicita si nu va stoca niciun detaliu referitor la cardul dumneavoastra. Vom dezvalui informatii daca acest lucru este justificat in scopul de a ne proteja impotriva fraudelor, a ne apara drepturile sau proprietatea. De asemenea, este posibil sa fie necesar sa dezvaluim informatiile dvs. pentru a ne conforma obligatiei legale de a raspunde la cererile legale ale autoritatilor. Datele dvs. cu caracter personal vor fi comunicate doar atunci cand consideram, cu buna credinta, ca avem obligatia de a face acest lucru in conformitate cu legea.

 

Cat timp pastram datele

Vom stoca informatiile dvs. atat timp cat ni se cere prin lege. Daca nu exista nicio cerinta legala, le vom stoca doar atat timp cat este necesar pentru a va putea oferi serviciile noastre. Pe baza unei solicitari trimise catre Cernicaevents.ro prin email la adresa office@cernicaevents.ro sau utilizand optiunile disponibile in contul de utilizator de pe site, ne puteti solicita anularea contului de utilizator si stergerea sau anonimizarea datelor. Orice date cu caracter personal pe care le detinem in scop de marketing le vom pastra pana in momentul in care ne anuntati ca nu mai doriti sa primiti aceste informari.

 

Care sunt drepturile dvs.

In cazul in care considerati ca orice date cu caracter personal ale dvs. pe care noi le detinem sunt incorecte sau incomplete, aveti posibilitatea sa solicitati consultarea, rectificarea sau stergerea acestor informatii. Ne puteti contacta in acest sens prin email la adresa office@cernicaevents.ro. In cazul in care doriti sa reclamati modul in care am gestionat datele dvs., va rugam sa ne contactati prin email. Vom analiza reclamatia dvs. si vom colabora cu dvs. pentru rezolvarea problemei.