Oferte Speciale - vezi ultimele Sâmbete libere din 2023

Despre noi

Bine ai venit la Cernica Events!
Organizam evenimente – cununie civila, nunta, botez, petreceri private si corporate, aniversari – in inima naturii, pe malul lacului

Cernica Events, amplasat la marginea padurii si a lacului Cernica, la doar 11 km de centrul Bucurestiului, intr-un veritabil coltisor de rai poate sa ofere pentru tine 9 saloane de evenimente, o terasa la umbra copacilor si un ponton perfect pentru cununia civila sau cea religioasa. Cele 9 saloane ofera acces direct la ponton, lacul Cernica si gradina special amenajata. Ai visat dintotdeauna sa spui DA pe marginea unui lac, intr-o atmosfera de vis? Iti punem la dispozitie un ponton romantic pentru oficierea cununiei, cu o priveliste de poveste asupra lacului Cernica.

9
saloane de evenimente
2650
evenimente organizate
23
ani de experienta

Iti doresti un eveniment departe de zgomotul urban al Bucurestiului?

Cernica Events, amplasat la marginea padurii si a lacului Cernica, la doar 11 km de centrul Bucurestiului, intr-un veritabil coltisor de rai poate sa ofere pentru tine 4 saloane de evenimente, o terasa la umbra copacilor si un ponton perfect pentru cununia civila sau cea religioasa. Toate cele 4 saloane ofera acces direct la ponton, lacul Cernica si gradina special amenajata. Ai visat dintotdeauna sa spui DA pe marginea unui lac, intr-o atmosfera de vis? Iti punem la dispozitie un ponton romantic pentru oficierea cununiei, cu o priveliste de poveste asupra lacului Cernica.

9 saloane de evenimente

Noblesse
Luxury
Utopia
Salon Porumbita - Cernica Events
Glamour
Salon Ballroom - Homepage
Salon Arcadia - Homepage
Ambiance
Cernica Events - Salon Ponton

Iti oferim o experienta completa a evenimentului tau!

Povesteste-ne despre evenimentul tau, asa cum l-ai visat…iti doresti un eveniment intim, cu prieteni apropiati sau te gandesti la cea mai mare si mai impresionanta petrecere? Impreuna vom pune la cale cea mai importanta zi din viata ta si ne vom ocupa de fiecare detaliu.

Fiecare mireasa viseaza la o nunta memorabila gandita cu fantezie si stil. De la traditional la modern, de la elegant la relaxat, echipa Cernica Events te va ajuta sa creezi un moment unic si uimitor.

Bucatarie proprie

Bucatarie proprie

Preparate gatite de bucatari cu experienta

Locatie accesibila

Locatie accesibila

La doar 11 km de centrul Bucurestiului

Ponton pentru cununie

Ponton pentru cununie

Spune DA la marginea lacului Cernica

Parcare 200 locuri

Parcare 200 locuri

Punem la dispozitia invitatilor tai 200 de locuri de parcare.

Elemente de Decor

Elemente de Decor

bancute, felinare, covor rosu sau alb

Spatiu verde

Spatiu verde

Gradina special amenajata pentru evenimentul tau

Clienti fericiti

Ce spun clientii nostri

Totul la  superlativ. Felicitari!  M-as intoarce oricand aici pentru orice eveniment memorabil din viata mea. Recomand cu drag!

Personal atent, profi, mancare buna, curatenie, si, mai ales, super loc pentru poze faine. Recomand.

Localizarea, ambianta, servirea, organizarea – absolut de calitate! Am avut privilegiul sa particip cateva evenimente aici.