Oferte Speciale - vezi ultimele Sâmbete libere din 2023

Botez

Botez in aer liber – Cernica Events

Prima petrecere a micutului tau

Botezul este prima si cea mai importanta petrecere din viata micutului tau. Tocmai, de aceea, trebuie sa fie una minunata si sa ramana in amintirea voastra, a parintilor, pentru totdeauna. Suntem alaturi de tine pentru ca familia voastra sa se bucure de un botez de poveste. Iti oferim o gama larga de servicii personalizate pentru a marca asa cum se cuvine unul dintre cele mai importante evenimente din noua viata in calitate de parinte. Intr-un decor inconjurat de natura si de aer proaspat, te asteptam sa creezi impreuna cu oaspetii micutului tau o noua poveste la Cernica Events. 

 

Serviciile noastre
Botez in aer liber – Cernica Events

Locatie accesibila, aproape de Bucuresti, in mijlocul naturii

Amplasat la marginea padurii si a lacului Cernica, la doar 11 km de centrul Bucurestiului, Cernica Events este un veritabil coltisor de rai ce dispune de 9 saloane de evenimente, o terasa la umbra copacilor si un ponton perfect pentru cununia civila sau cea religioasa. Cernica Events ofera acces direct la ponton, lacul Cernica si gradina special amenajata.

9 saloane de evenimente

Noblesse

Luxury

Utopia | 120 - 250 locuri

Porumbita | 120 - 250 locuri

Glamour

Ballroom | 100 - 220 locuri

Arcadia | 50 - 80 locuri

Ambiance | 40 - 80 locuri

Ponton | 80 - 150 locuri

Bucatarie proprie

Preparatele noastre sunt gatite cu alimente de calitate de bucatari chefi cu experienta.

Preturile meniului pot fi personalizate pentru a se potrivi preferintelor dumneavoastra

Oferim o varietate de meniuri delicioase pentru evenimentele memorabile din viata voastra: meniuri de nunta complete, preparate traditionale si/sau fine dining, open bar & desert. In plus, pentru a completa meniul rafinat ales pentru evenimentul vostru, veti avea ocazia sa va surprindeti invitatii cu un candy bar delicios si sa va racoriti cu un Lemonade Bar.

Loc de joaca

Loc de joaca

amenajat special pentru copii

Meniuri Botez

Meniu Sarmale - Cernica Events
Meniu Peste - Cernica Events