fbpx

Cariere

Echipa noastra se mareste!

Alatura-te echipei noastre

Ești pasionat de organizarea evenimentelor și dorești să faci o diferență? La Cernica Events, căutăm mereu persoane talentate și dedicate să se alăture echipei noastre. Dacă ești entuziast, profesionist și dorești să faci parte dintr-o echipă cu experiență, ne-ar plăcea să te cunoaștem!

Ești pasionat de organizarea evenimentelor și dorești să faci o diferență? La Cernica Events, căutăm mereu persoane talentate și dedicate să se alăture echipei noastre. Dacă ești entuziast, profesionist și dorești să faci parte dintr-o echipă cu experiență, ne-ar plăcea să te cunoaștem!

Mai jos ai un formular de contact. Asteptam mesajul tau, alaturi de un CV. Nu uita sa ne precizezi cum anume ai vrea să contribui la dezvoltarea echipei noastre.

 

Cine suntem

Cernica Events, parte din Complexul Cernica, are peste 20 de ani de experiență în organizarea evenimentelor private și corporate de neuitat. Ne mândrim cu oferirea unor servicii la standarde înalte și asigurarea că fiecare eveniment este o experiență unică și memorabilă pentru clienții noștri. Angajamentul nostru față de excelență ne-a poziționat ca lideri în industria organizării de evenimente.

 

Ce oferim

La Cernica Events, credem în valoarea și dezvoltarea membrilor echipei noastre. Oferim salarii competitive, un mediu de lucru suportiv și experimentat, precum și oportunități de creștere profesională. Alătură-te nouă și fă parte dintr-o companie care nu doar apreciază munca ta, ci și încurajează creativitatea și colaborarea.

 

Pe cine căutăm

Căutăm persoane orientate către client, jucători de echipă și profesioniști în domeniile lor respective. Dacă ești dedicat să oferi servicii excelente și ai o pasiune pentru industria evenimentelor, s-ar putea să fii potrivit pentru echipa noastră.

 

Poziții deschise

 • Personal Întreținere Clădiri: Asigură-te că facilitățile noastre sunt în condiții optime pentru fiecare eveniment [full time]
 • Personal Curățenie: Menține standardele de curățenie și igienă ale locațiilor noastre [full time si part time]
 • Business Development Executive (Evenimente Corporate): Crește vânzarea evenimentelor coroprate și construiește relații durabile cu clienții [full time]
 • Secretară Suport Administrativ pentru Departamentul de Contabilitate și Resurse Umane: Oferă suport administrativ și asigură buna funcționare a departamentelor de contabilitate și resurse umane [full time]
 • Casier (Cernica Grill & Party): Gestionează tranzacțiile și oferă servicii excelente clienților noștri [part time]
 • Asistent Manager Restaurant  (Cernica Grill & Party): Gestionează operațiunile restaurantului și oferă experiențe excepționale.
 • Creator de Conținut Video: Creează conținut video captivant pentru a prezenta evenimentele și serviciile noastre.

 

Dacă ești interesat de oricare dintre aceste poziții, te rugăm să trimiți CV-ul prin formularul de mai jos. Așteptăm cu nerăbdare să te primim în familia Cernica Events!

  CV (atasament PDF):

  Post de interes

  Scrie povestea evenimentului tau in inima naturii!