Bun găsit! Suntem Cernica Events și ne propunem să îți transformăm evenimentul mult visat într-o seară perfectă, precum meriți. Tocmai de aceea, ți-am pregătit trei saloane distincte, speciale în felul lor, pentru ca tu să te poți bucura, alături de toți invitații tăi, de momente magice și de amintiri vii, pentru totdeauna. Astfel, salonul „Rustic” îți propune o călătorie prin timp, salonul ”Modern” are grijă să trăiești un basm viu iar salonul ”Utopia” îți propune un eveniment de gală fără egal.

Dincolo de toate acestea, ți-am pregătit o terasă cu o ambianță ce-ți taie răsuflarea, un ponton romantic pentru cununii, o atmosferă prietenoasă, alături de profesioniști care au grijă ca fiecare secundă a serii tale să fie exact așa cum ți-ai dorit-o și servicii ultra all inclussive, pentru ca tu să te poți concentra pe bucuria pe care o trăiești.

Te așteptăm cu drag, mereu! Ne găsești la marginea pădurii și a lacului Cernica, la doar 8,6 km de centrul Bucureștiului, într-un veritabil colțișor de Rai.