fbpx

5 sfaturi pentru o sedinta foto „Save the date” relaxanta

ședință foto Save the date

5 sfaturi pentru o sedinta foto „Save the date” relaxanta

Ați avut o logodnă ca în povești și abia așteptați să dați tuturor marea veste? Ședința foto „Save the date” poate fi un mod inedit prin care să-i anunțați pe cei dragi pe ce dată urmează să vă uniți destinele. Puteți folosi fotografiile preferate de la shooting chiar și în invitațiile de nuntă sau le puteți include în albumul de poze ce vor fi făcute în cea mai frumoasă zi din viața voastră.

V-am pregătit o listă de sugestii pe care să le luați în considerare ca momentul ședinței să fie unul relaxant și plin de zâmbete:

ședință foto Save the date (1)

#1 Creați o conexiune cu fotograful

Pentru început, nu vă grăbiți să alegeți primul fotograf pe care îl găsiți. Faceți o listă cu fotografii cei mai potriviți pentru tipul de ședință pe care o doriți. Puteți alege unul luând în considerare recomandările prietenilor, dar și portofoliile foto. După ce l-ați ales, stabiliți o întâlnire inițială cu el, fizică sau online, ca să vă cunoașteți mai bine. Un fotograf profesionist va dori să afle cât mai multe despre voi, despre personalitățile voastre, dacă vă încadrați în tipologia cuplului „romantic” sau, mai degrabă, în cea a cuplului „fun”, care vrea fotografii cât mai creative și distractive. Cu cât are mai multe informații despre voi, cu atât va fi mai ușor să creeze pozele pe care vi le doriți, iar voi vă veți simți mai comod în prezența lui. În cadrul întâlniri, stabiliți și locația unde se va petrece magia. Îl puteți ruga chiar să vă facă o listă cu locurile cele mai populare pentru acest tip de photoshooting. 

ședință foto Save the date (2)

#2 Alegeți ținute confortabile

Cel mai important este să purtați ținute în care să vă simțiți comod! Articolele vestimentare mult prea strânse sau care riscă să se șifoneze la cea mai mică mișcare vor fi doar un stres în plus. Alegeți outfituri care să vă reprezinte și să se potrivească în decorul ales, dar și cu anotimpul. Unele cupluri preferă să aibă chiar două ținute pregătite, una mai casual și alta formală. Știm că nimic nu spune „suntem pe aceeași lungime de undă” mai bine decât outfiturile asortate, însă încercați să nu alegeți haine în aceleași culori, ci în nuanțe complementare, pentru a crea un contrast interesant. Purtați piese vestimentare în tonuri pastelate precum bleu, verde și galben deschis și adăugați un strop de culoare cu ajutorul accesoriilor sau recuzitei special pregătite pentru ședința foto de logodnă. 

#3 Găsiți o locație pe gustul vostru

Când vine vorba de ședința foto „save the date”, opțiunile de locații sunt nelimitate! Alegeți un loc reprezentativ pentru voi sau chiar pentru relația voastră. Dați-vă întâlnire cu fotograful:

ședință foto Save the date (3)

  • Pe acoperișul unei clădiri: Iubiți să priviți cum se schimbă culorile cerului la apus, cu un pahar de vin în mână? Atunci urcați deasupra agitației orașului, pe acoperișul unui bloc și faceți o ședință foto romantică, în timp ce vă bucurați de priveliștea voastră preferată.

ședință foto Save the date (4)

  • Într-o cafenea: Poate e chiar cea în care ați avut prima întâlnire sau e cafeneaua locală, de suflet, în care vă începeți diminețile de weekend. Un artist pasionat de cafea poate scrie viitoarea dată a nunții chiar în cănile voastre. Nu-i așa că sună inedit?

Cernica Events - Salon Ponton

  • Pe malul lacului: Pontonul Cernica Events vă așteaptă cu o priveliște superbă către lac. O locație în mijlocul naturii vă va ajuta să vă relaxați și să obțineți fotografii speciale.

ședință foto Save the date (5)

  • Într-o destinație din afară: Ați plănuit o vacanță în doi ca să sărbătoriți logodna? Profitați de ocazie și faceți ședința foto, în timp ce explorați străzile destinației pe care ați ales-o.

ședință foto Save the date (6) 

#4 Pregătiți din timp recuzita

„Ah, vine ploaia! Ce bine s-ar fi potrivit niște umbrele colorate…”, „Unde am pus semnul cu „save the date”?”. Toți ne confruntăm cu astfel de situații. Se mai întâmplă ca, atunci când facem pregătirile pe ultima sută de metri, să uităm de unele detalii. De aceea, este bine să faceți o listă cu toate elementele pe care vreți să le includeți în ședință. Discutați cu fotograful și vedeți ce accesorii va aduce el și ce trebuie să achiziționați voi. În acest fel, veți avea o grijă în minus în ziua ședinței și veți putea să vă bucurați de fiecare moment.

ședință foto Save the date (7)

#5 Distrați-vă!

Cele mai frumoase fotografii ies atunci când se vede că te simți bine alături de partenerul tău. Săriți, dansați, uitați de emoții și dați frâu liber imaginației. Indiferent de locul pe care îl alegeți, puteți include activități interesante sau chiar hobby-urile voastre în ședință, pentru a face totul mai interesant. Aduceți șevaletele și pictați în mijlocul naturii sau dansați pe străzile orașului. Poate nu aveți fotografii de la momentul special al cererii. Îl puteți recrea chiar în timpul ședinței foto „Save the date”.

Nu în ultimul rând, țineți minte să verificați și prognoza meteo din ziua ședinței, dar nu lăsați precipitațiile imprevizibile să vă strice starea! O ploaie neașteptată sau un vânt ceva mai puternic v-ar putea ajuta să obțineți fotografii chiar mai wow decât să v-ați fi așteptat. Atâta timp cât sunteți împreună și vă susțineți reciproc, veți reuși să folosiți orice situație în avantajul vostru!