fbpx

Baiat sau fata? – Cum sa dezvalui genul copilului intr-un mod special

Cum să dezvălui genul copilului într un mod special

Baiat sau fata? – Cum sa dezvalui genul copilului intr-un mod special

Băiețel sau fetiță? Când părinții știu răspunsul la întrebare, decorarea camerei bebelușului și alegerea hăinuțelor din mini garderoba sa devin misiuni ușoare. Există, totuși, și viitori părinți care preferă să fie surprinși! Petrecerea de dezvăluire a genului bebelușului a devenit tot mai populară și în țara noastră. Aceasta este organizată de familia și prietenii care știu deja marele secret, pe care părinții îl vor afla în cadrul party-ului, într-un mod inedit.

Ești una dintre persoanele care se ocupă de planificarea evenimentului? Uite cum să-l transformi în petrecerea anului și să-i impresionezi pe toți cei care vor lua parte la el:

# Alege o locație wow

locație wow

O astfel de dezvăluire merită un loc pe măsură. Stabilește data evenimentului din timp și verifică dacă locațiile pe care le ai în minte sunt disponibile. Poți organiza totul la un restaurant, unde vei avea parte de îndrumarea și ajutorul unor specialiști în planificarea petrecerilor. Atunci când alegi unul dintre saloanele Cernica Events, beneficiezi de sfaturile noastre, iar când vine vorba de alegerea unui meniu pe placul tuturor, bucătarii noștri se vor asigura că preparatele se aliniază perfect cerințelor tale. Pentru un party cu o tematică inspirată din natură, pregătește totul în Salonul Porumbița, ce are o capacitate de 120-250 de locuri și un decor plin de plante. Vremea va fi una caldă și părinții ar prefera un eveniment în aer liber? Atunci pregătește o dezvăluire cu un peisaj memorabil, pe plajă, pe pontonul aflat pe lacul Cernica sau chiar într-o pădure, dacă vrei ca party-ul să fie mai puțin sobru și să semene cu o ieșire la iarbă verde între prieteni.

# Decoreaz-o cu stil

Tort Cum să dezvălui genul copilului

Probabil, ultimul lucru pe care ți-l dorești este să dai de gol genul copilului încă de la primul pas făcut în local. Ai grijă ca arcadele, bannerele, baloanele și decorațiunile de pe mese să fie în culori neutre precum bej, auriu, crem, alb sau dimpotrivă, creează un decor în două culori, jumătate roz sau roșu pentru fetițe și jumătate albastru sau verde pentru băieței. Uite câteva idei de tematici pe care să le iei în considerare:

  • Pirat sau sirenă?: O temă perfectă pentru un party pe malul mării. Alege un decor cu scoici, corăbii, cufere și plase de pescuit, iar în candy bar include multe stegulețe și brioșe ornate cu mici cozi multicolore de sirenă.
  • Señor sau señorita?: Atmosfera și preparatele specific mexicane sunt ideale dacă vrei să organizezi un eveniment pe ritmuri latino, cu decorațiuni colorate, un sombrero pentru fiecare invitat și multă voie bună.
  • Fundițe sau papioane?: Eleganța e cuvântul de ordine pentru această temă. Întreabă-i pe oaspeți din ce echipă fac parte și oferă-le încă de la intrare un papion sau o mică fundă pe care să le poarte până la momentul dezvăluirii.
  • O nouă stea pe cer: Potrivită atât pentru fete, cât și pentru băieți, această tematică va camufla perfect vestea. Decorează localul cu steluțe, planete, lună și folosește ornamente aurii și albe.
  • Albinuțe: Venirea bebelușului pe lume va îndulci viața proaspeților părinți și le va umple casa de zâmbete și zumzete de bucurie, așa că decorează locația cu stupi, borcane cu miere, flori de toate culorile și multe decorațiuni cu negru și galben.

 # Dezvăluie genul într-un mod unic

Baloane

  • Baloane: Umple un balon negru sau bej mat cu multe confetti roz sau albastre, în funcție de genul bebelușului. Părinții vor afla vestea atunci când vor sparge balonul în fața tuturor invitaților.

Cutia cu surprize

  • Cutia cu surprize: Cui nu-i plac darurile? Pregătește unul special pentru viitorii părinți. Umple o cutie uriașă cu baloane cu heliu și invită-i pe părinți să o deschidă. Când baloanele roz sau albastre își vor lua zborul, genul va fi dezvăluit. Dacă nu poți face rost de ele în timp util, umple cutia cu alte obiecte în culoarea potrivită, cu jucării sau hăinuțe pe care bebelușul le va putea folosi sau purta ulterior.

Confetti

  • Confetti: Cerul, părinții entuziasmați și invitații curioși vor fi acoperiți de confetti în culoarea genului bebelușului. Ține minte că este o opțiune care lasă un pic de dezordine în urmă, așa că gândește-te înainte dacă este potrivită pentru locația aleasă.

Pictură

  • Pictură: Mămicii nu-i este teamă să se murdărească puțin? Atunci cumpără acuarele în cele două culori reprezentative, pensule și lasă-i pe invitați să deseneze pe burtica viitoarei mămici mesajul „E băiat!” sau „E fetiță!”. Protagonista vrea să păstreze un suvenir care să-i amintească de momentul special? Vestea poate fi pictată pe un tricou simplu sau pe o cămașă albă, nu direct pe piele.

Piñata

  • Piñata: Pentru tematica mexicană, cea mai potrivită și distractivă modalitate de dezvăluire a genului este cu o piñata plină de bomboane, sclipici sau confetti. Cu fiecare lovitură, mămica legată la ochi va fi mai aproape de aflarea veștii mult așteptate.

Fum colorat

  • Fum colorat: Tunurile de fum sunt soluția atunci când vrei să dai vestea într-un mod cu adevărat impresionant! În momentul dezvăluirii, părinții vor fi înconjurați de cei mai dragi prieteni, dar și de un nor de fum colorat care-i va anunța că vor avea un băiețel sau o fetiță. Fumul va crea și un efect special pentru fotografii.

Tort

  • Tort: E nelipsit de la orice petrecere, dar ce-ar fi să-i oferi cel mai important rol? Alege un tort într-o culoare neutră, dar plin de cremă roz sau albastră la interior. Dulcea veste va fi aflată de părinți când vor tăia prima felie.

numele bebelusului

Pregătirile sunt gata? Să înceapă distracția! Dacă totul decurge așa cum ai plănuit, la finalul petrecerii mai rămâne un singur lucru de făcut…Odată ce genul bebelușului a fost aflat, e timpul ca părinții să stabilească numele perfect domnișoara sau cavalerul ce le va umple viețile de fericire. S-ar putea ca părinților să le fie greu să ia o decizie, însă le poți veni în ajutor. Așază pe o măsuță o cutie potrivită cu tematica petrecerii sau un borcănel frumos decorat, hârtii și pixuri și dă start la brainstorming. Oaspeții vor scrie rând pe rând sugestii de nume pentru bebeluș. Asta numim noi muncă în echipă!