10 idei creative pentru o zi de nastere „altfel”

10 idei creative pentru o zi de naștere altfel

Știi care e cel mai cool aspect al vieții de adult? Poți să-ți faci dorințele să devină realitate chiar înainte de a sufla în lumânările de pe tort! Îți poți organiza ziua de naștere exact așa cum îți dorești. O transformi într-o petrecere wow, o presari cu noi aventuri sau dimpotrivă, o petreci relaxându-te alături de cei mai dragi prieteni.

Spui în fiecare an că îți vei plănui ziua de naștere din timp, dar de fiecare dată lași pregătirile pe ultima sută de metri? Nu-ți face griji! Dă scroll prin lista de idei pe care am creat-o și alege ceea ce ți se potrivește:

#1 Yoga în natură

#1 Yoga în natură

Inspiră, expiră și relaxează-te! O zi petrecută într-un yoga retreat te va ajuta să te deconectezi de agitația cotidiană și să-ți regăsești echilibrul interior. Exercițiile de yoga sunt cunoscute pentru beneficiile pe care le au asupra corpului, dar și asupra minții, îmbunătățind flexibilitatea și reducând stresul. Alege o locație cu o priveliște care să te inspire. Poți să-ți inviți prietenii pe o plajă, în parc sau chiar pe malul unui lac, pe unul dintre pontoanele spațioase de la Cernica Events. Nu uita să le spui invitaților de ce accesorii vor avea nevoie, precum covorașul de yoga și un prosop. Yoga înseamnă pe lângă exerciții și o alimentație sănătoasă, așa că îi poți surprinde pe cei dragi cu și o masă healthy, pregătită de bucătarii noștri.

#2 Petrecere tematică Murder Mystery

#2 Petrecere tematică Murder Mystery

E timpul să scoți la iveală aptitudinile de regizor și să pui la cale un scenariu elaborat în care să-i incluzi pe prietenii tăi, ce se vor transforma pentru o seară în principalii suspecți, dar și în detectivi. Trimite-i din timp fiecărui invitat informații despre personajul pe care i l-ai atribuit, pentru a-și pregăti în avans costumul și pentru a intra cât mai bine în rol. Eleganța este cuvântul de ordine la acest tip de party, așa că alege o locație sofisticată precum Salonul Luxury de la Cernica Events, plin de candelabre prețioase.

#3 Degustare de vinuri

#3 Degustare de vinuri

Prietenii îți spun în fiecare an că îmbătrânești ca un vin bun? Atunci o seară în care testați cele mai aromate vinuri e alegerea potrivită pentru ziua ta de naștere. Acest tip de petrecere este o adevărată desfătare pentru simțuri și creează un cadru perfect pentru discuții ce se pot prelungi până la răsărit. Nu uita să-i servești pe invitați și cu platouri cu un mix de brânzeturi speciale. Poți organiza degustarea în Salonul Arcadia, cu un decor sofisticat, inspirat din stilul anilor ’60, și cu o capacitate de 50-80 de locuri.

#4 Relaxare la spa

#4 Relaxare la spa

Ziua ta de naștere nu trebuie să fie neapărat o fugă după decorațiuni și după ingrediente pentru preparatele pe care le vei servi. Lasă grijile acasă și scufundă-te în apa caldă din piscinele de la un spa. Îți poți petrece timpul în saună, te poți răsfăța cu scruburi parfumate sau cu un masaj aromaterapeutic. Bucură-te de o zi plină de odihnă alături de prieteni și ciocnește un pahar de cocktail în onoarea anului ce a trecut și în cinstea noilor aventuri care te așteaptă.

#5 Seară cu jocuri

#5 Seară cu jocuri

Ai trecut de faza în care tot ce-ți doreai să faci de ziua ta era să petreci toată noaptea în club și visezi la o seară chill alături de prieteni? Invită-i la un party cu jocuri de societate la tine acasă. Pune muzica preferată, comandă pizza și să înceapă competiția! Dacă preferi, totuși, să ieși în oraș, sărbătorește-ți ziua jucând biliard, bowling sau snooker.

#6 Aventură off-road

#6 Aventură off road

Ești o fire energică și vrei o zi de naștere plină de adrenalină? Atunci îndrăznește să explorezi drumuri neumblate pe un ATV sau într-un buggy. Pe dealuri, prin pădure sau pe munți…tot ce putem spune este că la sfârșitul zilei niciun participant nu va rămâne cu hainele curate, așa că e bine să-i anunți pe invitații tăi care este „dress-code-ul”. Dacă nu ești în căutare neapărat de senzații tari, aventura off-road poate însemna și o plimbare călare, în inima naturii. Tot ce trebuie să faci este să găsești o herghelie ce organizează excursii și să te pregătești să-ți petreci ziua de naștere mergând la trap.

#7 Distracție la stand-up comedy

#7 Distracție la stand up comedy

Tu ești responsabilul cu glumele, în general, în grupul tău de prieteni? Ia o pauză pentru o seară și distrează-te la un show pregătit de comedianții tăi preferați. Comandă nachos cu sosurile favorite și băuturi pentru tine și invitații tăi și pregătește-te să râzi cu gura până la urechi.

#8 O zi la înălțime

#8 O zi la înălțime

Chiar și persoanele organizate și super punctuale merită măcar o zi în care să-și permită să fie „cu capul în nori”. Alege să-ți petreci ziua la peste 1000 de metri înălțime într-un balon cu aer cald. Priveliștea va fi una superbă și vei obține fotografii care vor face ravagii pe rețelele de socializare. În caz că simți că ziua ta de naștere este momentul perfect să-ți înfrângi cele mai mari temeri, poate e timpul să te încumeți să faci acel salt cu parașuta pe care l-ai tot amânat. Dacă preferi să rămâi cu picioarele pe pământ, dar să te simți în continuare la înălțime, îți poți petrece ziua specială într-un simulator de zbor. Fii pilot pentru o zi și învață care sunt butoanele pe care trebuie să le apese specialistul aflat la manșă, ca să decoleze și să aterizeze în siguranță de fiecare dată.

#9 Ieșire în camping

#9 Ieșire în camping

Împachetează cortul, pregătește-ți bețele de trekking și pornește alături de cei mai buni prieteni în căutarea locului perfect de camping. Odată găsit luminișul ideal, aprinde focul de tabără și savurează bezele proaspăt prăjite. Este o activitate potrivită pentru sărbătoriții născuți vara, care iubesc să-și petreacă timpul în mijlocul naturii, spunând povești și depănând amintiri. Dacă iubești muzica și știi să cânți la chitară, nu-ți uita instrumentul preferat acasă! Îi vei putea acompania pe prietenii ce îți vor fredona „La mulți ani!” la miezul nopții.

#10 Scufundări cu prietenii

#10 Scufundări cu prietenii

Uneori, ca să te bucuri de cele mai frumoase peisaje nu trebuie să te cațări în cel mai înalt punct, ci e nevoie să te aventurezi în adâncurile mării. Alege să înoți „cot la cot” cu cei mai colorați peștișori chiar de ziua ta. Renunță la outfitul tipic de petrecere și îmbracă, în schimb, un costum de scafandru ce te va ajuta să-ți creezi amintiri unice alături de prietenii tăi.

O zi întreagă doar despre tine. Ce poate fi mai minunat? Indiferent de vârsta împlinită, meriți o petrecere pe care să ți-o amintești mereu! Sperăm că ideile noastre te vor inspira să-ți organizezi ziua de naștere la care ai visat dintotdeauna. Nu contează dacă alegi aventura sau relaxarea totală, important este ca totul să fie pe gustul tău și să marchezi trecerea în noua etapă a vieții tale exact așa cum îți dorești.