5 idei de cadouri pentru domnisoarele si cavalerii de onoare

5 idei de cadouri pentru domnișoarele si cavalerii de onoare

Mirele și mireasa nu sunt singurii care se pot bucura de daruri la nuntă, ci și persoanele care îi susțin în organizarea celei mai importante zi din viața lor de cuplu. Până la acel „fericiți până la adânci bătrâneți” sunt mulți pași de făcut, de aceea vă veți alege prieteni dragi care să vă ajute să puneți la cale nunta la care visați și le veți oferi titlurile de cavaleri și domnișoare de onoare. Ei sunt cei care vă vor fi alături înainte, în timpul și după nuntă, vă vor încuraja înainte de dansul mirilor și vă vor ajuta în organizarea marelui eveniment. Tot efortul lor merită răsplătit și îi puteți surprinde oferindu-le cadouri simbolice, care să arate cât de bine îi cunoașteți și cât de mult îi apreciați. Iată câteva idei de cadouri, dar și sfaturi despre ce criterii să luați în considerare atunci când le alegeți:

#1 Alege cadouri personalizate

Să stabilim de la început: nu există cadoul ideal pentru toți. Fiecare persoană are o personalitate diferită și preferințe specifice, de aceea vă sfătuim să alegeți câte un cadou unic pentru fiecare prieten sau prietenă. Puteți lua ca puncte de plecare personalitățile lor, hobby-urile despre care vorbesc zi de zi sau chiar la îndatoririle pe care le au la job. Un iubitor de fotbal nu va fi impresionat de o agendă și un stilou, așa cum nici o domnișoară pasionată de pictură nu va fi emoționată de articole sportive. Dacă vreți să vă asigurați că darurile nu vor fi uitate a doua zi, ci vor rămâne o amintire veșnică a aprecierii voastre, atunci luați în calcul că cele mai potrivite cadouri sunt cele frumoase, dar mai ales utile.

#2 Alege cadouri potrivite cu tematica nunții

Deși este recomandat ca fiecare cadou să fie diferit, poți păstra câte un element comun care să amintească de tematica aleasă pentru nuntă. Pune în cutiile de cadou ținutele pentru nuntă sau accesoriile pe care îți dorești să le poarte cavalerii și domnișoarele de onoare.

Domnișoarele își pot primi astfel rochiile pe care le vor purta la marele eveniment sau, dacă vrei o abordare diferită, le poți trimite materialele în culoarea dorită, iar ele vor merge la croitorie și vor opta pentru propriile modele care să le avantajeze. Cavalerii de onoare pot avea veste, papioane sau cravate asortate cu ținutele partenerelor lor și cu tema nunții. Nu uita să adaugi în cutiile de cadou câteva indicații dar și mesaje de mulțumire.

#3 Oferă-le cadourile când nu se așteaptă

Toți știm că petrecerea burlăcițelor / burlacilor îi au în centru pe viitorii miri. Cavalerii și domnișoarele de onoare plănuiesc și organizează totul până în cel mai mic detaliu și se străduiesc să creeze momente memorabile. Dar ce-ai fi să-i surprindeți și voi pe ei? Dacă alegeți ca nunta să se desfășoare la Cernica Events, îi puteți chema la locație, sub pretextul de a ajuta cu niște pregătiri, dar îi puteți aștepta în schimb cu o petrecere surpriză. E momentul perfect pentru a savura împreună un cocktail special preparat de barmanii noștri și de a le oferi, poate chiar pe ponton, micile cadouri pe care le-ați pregătit pentru ei.

Nu uita că domnișoarele și cavalerii nu sunt obligați să ajute, ci o fac din plăcere. După zile întregi de pregătiri se vor bucura să vadă că te-ai gândit la ei și vor primi un plus de motivație pentru următoarele zile pline de activități dedicate organizării nunții.

#4 Cadouri pentru domnișoarele de onoare

Rolul de domnișoară de onoare vine la pachet cu numeroase îndatoriri. Domnișoarele organizează petrecerea burlăcițelor, o sfătuiesc pe mireasă în alegerea rochiei, a coafurii și machiajului din ziua nunții, dar cel mai important este că o susțin moral pe mireasă atunci când este copleșită de emoții și obosită după săptămâni sau poate chiar luni de pregătiri elaborate. În alegerea cadourilor pentru ele, semnificația lor este mai importantă decât banii pe care i-ai alocat pentru achiziționarea acestora. Însă, trebuie să păstrezi un echilibru și să încerci să alegi cadouri cu o valoare aproximativ egală.

  1. Bilete la locațiile sau evenimentele preferate

Unul dintre cele mai bune moduri de a le arăta prietenelor tale că le cunoști preferințele și ții cont de ele este să le cumperi bilete pentru evenimente și locuri potrivite cu interesele lor. Poți opta pentru bilete la piese de teatru, stand-up comedy, spa, concerte sau chiar bilete la un meci de fotbal, dacă una dintre domnișoare este microbistă.

  1. Tricouri și bijuterii personalizate

Personalizează cu numele tău și numele domnișoarelor de onoare tricouri, brățări și pandantive. Pe tricouri poți inscripționa și mesaje amuzante potrivite pentru fiecare fată în parte. În acest fel veți fi asortate, iar fotografiile vor fi mult mai interesante.

  1. Cărți

Cărțile pot părea niște alegeri vintage pentru cadouri, însă acestea sunt ușor de adaptat la personalitățile domnișoarelor de onoare. Alege un roman romantic pentru acea domnișoară veșnic îndrăgostită, sau chiar o carte cu tehnici de convingere pentru afacerista grupului. În funcție de persoană poți opta chiar și pentru cărți de rețete sau de ce nu, de glume.

  1. Sticle personalizate de băutură

Ajută-le pe domnișoarele tale de onoare să intre în spiritul petrecerii oferindu-le câte o sticlă din băutura preferată. Ca să fie totul mai special, poți personaliza etichetele sticlelor cu nume și scurte texte.

  1. Halate de baie personalizate

Dacă vrei o ședință foto specială cu pregătirile din ziua nunții atunci, nu uita să incluzi în cadourile domnișoarelor și câte un halat din satin personalizat cu numele lor.

#5 Cadouri pentru cavalerii de onoare

Cadouri pentru cavalerii de onoare

Cavalerii de onoare organizează petrecerea burlacilor și îl susțin pe mire în pregătirile pentru nuntă. Viitorul mire trebuie să îmbine utilul cu simbolicul și să ofere cavalerilor cadouri practice, care să le reflecte personalitățile și pasiunile.

  1. Trabucuri speciale

În categoria cadourilor pentru petrecerea burlacilor intră trabucurile aromate pe care le puteți savura împreună pe parcursul serii.

  1. Pahare de băutură personalizate

Paharele de whisky și halbele de bere inscripționate cu numele cavalerilor, cu data nunții și cu mesaje amuzate sunt un cadou util atât petrecerea burlacilor, cât și pentru după terminarea marelui eveniment.

  1. Cărți de joc sau tablă de șah

În funcție de interesele cavalerilor, poți alege să le personalizezi pachete de cărți de joc sau table de șah pentru iubitorii jocurilor de logică. Aceste daruri rezistă în timp și le veți folosi la multe alte întâlniri care vor avea loc după nuntă.

  1. Bilete la meci sau evenimente de gaming

Ai prieteni iubitori de fotbal, dar și împătimiți ai jocurilor video? Îi poți mulțumi pe toți cu bilete la meciurile preferate, fie că acestea se desfășoară sau fizic sau online, în arene virtuale.

  1. Băuturile preferate

Pe cât de simple, pe atât de utile. Băuturile preferate ale cavalerilor pot fi puse în sticle personalizate și oferite la petrecerea burlacilor pentru a fi savurate atunci sau chiar și după terminarea nunții.

Listele de cadouri pot continua, însă cel mai important lucru rămâne semnificația lor. Acestea trebuie să fie personalizate, potrivite cu tema întregului eveniment și, mai ales, special alese pentru fiecare tip de personalitate.