De ce sa investesti intr-un training off site pentru angajatii tai? Pentru ca ei sunt nucleul companiei

Training off-site

Una dintre cele mai importante experiențe ale angajaților tăi în companie este cea în care au ocazia să se dezvolte constant. Conform unui studiu eJobs, 94,3% din români sunt interesați de training-uri care să le asigure o reconversie profesională.

Un training off-site este adesea utilizat atunci când sunt participanți care provin din mai multe locații care nu sunt apropiate geografic. Un training off-site poate oferi, de asemenea, un cadru mai relaxant, departe de birou, permițând o mai bună concentrare asupra training-ului în sine.

Dintr-o altă perspectivă, training-ul reprezintă o oportunitate de networking pentru un întreg colectiv. Scopul unui training este de a se ajunge la o echipă mai productivă și eficientă.

Iată câteva beneficii pentru care un training off-site și de ce este important în cadrul unei organizații:

  1. Poate oferi posibilitatea ca întreaga companie să fie văzută ca un conglomerat de colegi și prieteni, decât ca un șef. Acest fapt poate face minuni pentru deschiderea și participarea angajaților.
  2. Dezvoltă abilități solide de public speaking prin prezentarea temelor de la workshop. Un training off-site întotdeauna va activa o atitudine mai colaborativă.
  3. Într-o sală de training se creează un mediu propice progresului. Acest lucru permite membrilor unei organizații să învețe mai repede decât atunci când ar lucra singuri.
  4. Într-un training se pot genera mai multe idei.
  5. Training-ul crește motivația și performanțele angajaților.

Și pentru că avem deja experiență în procesul de găsire a locației potrivite, știm deja care sunt cele mai importante criterii. Așa că, astăzi vrem sa îți prezentăm trei tips & tricks pe care să le ai în vedere când alegi locația pentru un training off-site.

    1. Capacitatea sălii. Asigură-te că localul dispune de săli special concepute pentru evenimente corporate și că sunt prevăzute cu sisteme de climatizare și ventilație. De asemenea, fii sigur că se iau toate măsurile de igienă și distanțare socială pentru siguranța tuturor participanților. Cernica Events dispune de patru saloane cu spații generoase între 50 și 250 de locuri. Vezi aici cele patru saloane din cadrul Cernica Events și alege-l pe cel care se potrivește cel mai bine evenimentului tău.

Training off-site 2

  1. Echipamentele necesare pentru un training. Un alt aspect pe care trebuie să îl iei în considerare atunci când alegi locația training-ului este cel legat de tehnologia şi facilitățile necesare bunei desfășurări. Sala de training ar trebui să dispună de următoarele facilități:
  • flipchart şi consumabile;
  • videoproiector, ecran de proiecție;
  • aer condiționat;
  • sistem audio, microfoane fixe şi mobile.
  1. Importanța meniului. O atenție deosebită trebuie acordată și meniurilor. Asigură-te că ții cont de preferințele participanților la training – este foarte posibil să ai în echipă persoane vegetariene sau cu diverse intoleranțe și e important să ții cont de nevoile lor. Poți rezolva simplu, optând pentru meniuri personalizate și preparate făcute in-house de către bucătarii Cernica Events. La cerere pot fi pregătite gustări pentru coffee break sau un bufet pentru lunch break, servite în interior sau chiar pe ponton, în aer liber, pentru ca angajații să se bucure de o atmosferă cât mai destinsă. Dacă vrei ca training-ul să fie unul memorabil, putem aranja să se încheie cu o cină completă în stil sit down, însoțită de momente de entertainment.

Training off-site 3

Cernica Events poate fi locația ideală pentru un eveniment de training off-site. Cu o experiență de peste 2000 de evenimente organizate, echipa noastră îți stă la dispoziție pentru a te ajuta să organizezi evenimentul corporate dorit.  Îți punem la dispoziție 4 spații de training cu capacități și stiluri diferite, ce pot acomoda între 50 și 250 de persoane. Îți stăm la dispoziție!

Așa că, impresionează-ți angajații cu un altfel de training, departe de sălile de conferință.