5 idei care fac petrecerea burlacitelor sa fie memorabila

5 idei pentru ca petrecerea burlacitelor sa fie memorabila - Cernica Events Bucuresti

Momente speciale pentru mire și mireasă? Yes, please! Dar să nu uităm că protagoniștii  misiunii „nunta perfectă” au nevoie de ajutoare de încredere care să contribuie la crearea acestor momente. Petrecerea burlăcițelor, de exemplu, le revine cel mai adesea domnișoarelor de onoare. Ele se vor ocupa conștiincioase de planificare, de la alegerea locației, la tematică și până la micile detalii care să transforme petrecerea într-un eveniment memorabil. Pentru că ”ultimul moment de libertate” al viitoarei mirese merită sărbătorit, nu-i așa? Iată 5 idei pentru o super petrecere a burlăcițelor:

#1 Alegeți o tematică specială

Stabilirea unei teme poate fi punctul de plecare pentru toate celelalte detalii: decorațiunile pentru locație, ținutele purtate de burlăcițe la petrecere etc. Tematica poate avea la bază o culoare, fie culoarea preferată a viitoarei mirese sau culoarea anului în care are loc petrecerea. De exemplu, culoarea anului 2022 se numește Very Peri și este o nuanță deschisă de violet, care se spune că este menită să stimuleze creativitatea. Nu-i așa că sună ca o culoare potrivită pentru petrecerea burlăcițelor?

De asemenea, tema petrecerii mai poate fi influențată și de o anumită perioadă, de exemplu anii ’80 sau anii ’90 și în special de stilul vestimentar specific acelor timpuri. Astfel de vremuri sunt ușor de identificat datorită hainelor și accesoriilor distinctive și pot pune creativitatea invitatelor la încercare.

O tematică ușor de abordat este cea rustică. Fiecare invitată își poate purta ia preferată și poate primi o coroniță de flori asortată. Coronițele pot fi făcute de mână înainte de eveniment sau chiar în timpul lui, dacă vreți o activitate relaxantă în plus. Dacă alegeți să organizați o petrecere rustică, atunci Salonul Arcadia este cel mai potrivit pentru a o găzdui.

Nici tematicile bazate pe seriale și filme nu trebuie omise. Aflați care este serialul preferat al miresei și încercați să îl aduceți la viață cu ajutorul decorului sau prin accesorii asortate, specifice personajelor preferate. Activitățile pe care le organizați la petrecere pot fi, de asemenea, inspirate din filme și seriale.

#2 Organizați petrecerea în aer liber

Petrecerea burlăcițelor

A zis cineva petrecere privată? Dacă ceea ce căutați este o atmosferă intimă, în aer liber, departe de aglomerația orașului și de agitația din cluburi, atunci puteți lua în calcul Salonul Utopia. Petrecerea burlăcițelor este un eveniment dedicat miresei și un moment de relaxare înainte de o zi plină de emoții de tot felul. Deci ce poate fi mai plăcut decât să vă bucurați de un cocktail pe malul lacului sau în mijlocul naturii? Cu ideile voastre și cu ajutorul nostru, petrecerea poate avea loc pe pontonul de la Cernica Events sau chiar într-o grădină special amenajată pentru astfel de evenimente.

#3 Dați startul petrecerii cu o ședință foto

Viitoarea mireasă este „camera-shy” sau este preferata fotografilor la fiecare petrecere? Dacă avem de-a face cu a doua variantă, atunci e musai să angajați un fotograf profesionist care să imortalizeze petrecerea burlăcițelor! Creați o listă cu melodiile preferate ale viitoarei mirese și lăsați muzica să se deruleze pe fundalul ședinței foto. Astfel, atmosfera va fi una destinsă, iar toată lumea se va distra și va arăta natural în fotografii. De asemenea, un photo corner conform cu tematica aleasă este o idee foarte simpatică. Pe acesta îl puteți organiza ușor pe pontonul sau în grădina de la Cernica Events.

#4 Fiți creative cu o petrecere cu pictură

Pe lângă locație și activitățile trebuie să fie în ton cu personalitatea și gusturile viitoarei mirese. Dacă viitoarea mireasă este cunoscută pentru înclinațiile, dar și pentru abilitățile sale artistice, atunci o bună activitate poate fi pictatul. Aduceți șevalete, pânze și vopseluri de toate culorile și fiți creative! Desigur creativitatea va fi influențată de locație și de peisajul de care aveți parte. De aceea, o asemenea activitate ar avea cel mai mare succes în aer liber, în natură, într-un loc unde inspirația ar veni de la sine, dar și de la varietatea de băuturi pe care o oferă barul de la locație.

 #5 Organizați o petrecere elegantă cu ceai

Petrecerea burlăcițelor 2

Dacă „eleganța” este cuvântul cheie atunci când vine vorba de viitoarea mireasă, iar vacanța sa de vis ar fi undeva în inima Londrei sau doar cât mai aproape de Regina Marii Britanii, atunci alegeți să organizați un tea party. Ceaiurile pot fi servite într-un cadru intim, precum cel oferit de Salonul Ambiance, astfel încât petrecerea burlăcițelor să fie una sofisticată și discretă. Evadați din oraș și sărbătoriți într-un loc liniștit, într-o grădină ce poate fi decorată într-un stil englezesc sau într-unul dintre saloanele cu arhitectură impresionantă de la Cernica Events.

Tradițional, ceaiul servit de după-amiază, sau așa cum este mai cunoscut, ceaiul de la ora 5 este menit să reprezinte un eveniment social unde invitatele pot împărtăși idei de viață sau unde pot dezbate noile evenimente mondene. Nu uitați că ceaiul trebuie să fie însoțit de câteva preparate și gustări precum mici sandvișuri, fursecuri, prăjituri și alte produse de patiserie care să completeze armonios întreaga atmosferă.