Cum transformi petrecerea copilului tau intr-o zi speciala

Petrecerea copilului

Se apropie ziua de naștere a copilului tău? De la tematică, până la locație, decorațiuni și activități sunt o mulțime de detalii ce trebuie stabilite înainte să împarți invitațiile și să dai startul petrecerii. Cel mai important este să faci alegeri pe gustul sărbătoritei sau sărbătoritului. În acest fel te vei asigura că se va simți bine și se va distra. Ca să-ți venim în ajutor, am pregătit o listă cu idei care să te inspire în organizarea evenimentului:

# Alege o temă creativă

Petrecerea copilului 1

  • Prințesele Disney: Dacă fetița ta visează să devină prințesă și s-ar îmbrăca în fiecare zi într-o rochiță cu sclipici, atunci tematica Disney este o alegere potrivită pentru petrecerea sa. Fie că vorbim de Elsa, Cenușăreasa, Belle sau Albă ca Zăpada fiecare dintre ele vine la pachet cu o paletă de culori specifică, ce te poate inspira în alegerea decorațiunilor și a prăjiturilor din candy bar. Dacă sărbătorita se îmbracă în Elsa, decorează locația cu ghirlande de fulgi de zăpadă și optează pentru un tort și prăjituri cu oameni de zăpadă și elani. Dacă o preferă pe Belle, galben va fi culoarea principală, iar decorațiunile pot aminti de grădina de trandafiri a Bestiei, iar dacă favorita sa este Cenușăreasa vor fi nelipsiți dovlecii „magici” și decorațiunile cu Zâna cea bună. Pentru o micuță sărbătorită îndrăgostită de povestea Albei ca Zăpada decorează locația cu oglinzi fermecate, pitici, păsări colorate și baloane în nuanțe de galben, albastru și roșu.

Petrecerea copilului 2

  • Supereroi în devenire: Oricât timp ar trece, temele cu supereroii de la Marvel sau DC Comics rămân în topul preferințelor celor mici. Află care este eroul preferat al băiețelului tău, îmbracă-l în costumul potrivit și aranjează locația ca în filme. Desigur fiecare invitat își poate alege un erou diferit. Fă tematica vizibilă în invitații, decorațiuni și mai ales la tort. Poți să lipești postere cu cei mai cunoscuți eroi precum Captain America, Superman și Batman sau să atârni pe pereți cele mai cunoscute replici din benzile desenate.

Petrecerea copilului 3

  • Petrecerea sirenelor: Deși pare o tematică potrivită pentru o petrecere mai aproape de malul mării, aceasta poate fi adaptată la orice locație îți dorești. Oferă-le fetițelor accesorii de pus la gât sau la mâini cu modele de scoici și stele de mare. Decorează locația cu ghirlande cu pești colorați, meduze și căluți de mare și alege prăjituri pentru candy bar care să trimită cu gândul la culorile oceanului, în nuanțe de albastru și verde.

Petrecerea copilului 4

  • Aventură cu pirați: O astfel de tematică îți dă multe opțiuni de decorare. Ce zici de ornamente cu steaguri și mici cufere? Pregătește chiar și un cufăr de comori mai mare din care copiii își pot lua săbii de plastic și pălării de pirați. Alege un tort în formă de corabie și optează pentru dulciuri decorate cu imagini din filmul Pirații din Caraibe.

Petrecerea copilului 5

  • Ferma animalelor: Aceasta este o temă pentru băieți și fetițe deopotrivă și adecvată pentru toate vârstele. Include animale precum văcuțe, oițe și căluți în decorațiuni, pe invitații și pregătește pentru copii pălării haioase de fermieri. În candy bar gustările pot fi așezate în lădițe de lemn, iar prăjiturile tip cake pops pot fi făcute în formă de legume precum morcovi, roșii, porumb.

# Găsește o locație child friendly

Petrecerea copilului 6

Sunt câteva caracteristici pe care o locație potrivită pentru petrecerile de copii ar fi bine să le aibă. Ar fi indicat ca aceasta să ofere mult spațiu de joacă pentru copii, să aibă și un loc dedicat părinților care îi supraveghează pe micii invitați și să fie de preferat acoperită ca să nu fie nevoie să amâni petrecerea din cauza unei ploi neașteptate. La Cernica Events avem un salon ce bifează toate aceste cerințe. Salonul Ambiance are o capacitate de 50-70 de persoane, este acoperit, aproape deschis și cu vedere la grădina exterioară. De asemenea, acesta este așezat lângă locul de joacă pentru copii.

# Organizează activități

Petrecerea copilului 7

  • Pictură pe față: Dacă alegi să angajezi un animator pentru petrecerile de copii asigură-te că acesta realizează și picturi pe față cu vopsele non-toxice. Acesta îi poate picta pe cei mici în funcție de tema petrecerii sau în funcție de preferințele lor.
  • Angajează un clovn: Un clovn știe cum să aducă un zâmbet pe fețele copiilor. Acesta poate face animăluțe din baloane modelatoare și este profesionist când vine vorba de a face scamatorii care să stârnească râsete.
  • Închiriază o saltea gonflabilă: Dacă spațiul de la locație este generos, închiriază o saltea gonflabilă în formă de castel, hambar sau corabia piraților. Aceasta îi poate ține ocupați pe cei mici mult timp și va deveni rapid punctul de atracție principal al petrecerii.
  • Închiriază un photo booth: Aranjarea unui photo booth le dă ocazia celor mici să schimbe tot felul de costumații și măști și să se pozeze alături de prieteni. Cabina foto este o alegere bună și dacă nu vrei să angajezi neapărat un fotograf. Cei mici își vor crea singuri amintiri foto pe care le poți adăuga ulterior într-un album.
  • Angajează un magician: Când angajezi un magician te asiguri că cei mici vor avea parte de reprezentații de neuitat. De la trucurile cu pachete de cărți de joc, până la clasicul iepuraș scos din pălărie, magicienii sunt pregătiți să ofere un show unic ce să le atragă atenția micilor curioși.
  • Organizează o vânătoare de comori: Deși poate părea o activitate potrivită doar pentru petrecerile cu pirați, aceasta poate fi adaptată la orice tip de tematică. Hotărăște care este comoara și oferă câte o hartă fiecărui invitat. La tema cu prințese, fetițele pot căuta pantoful Cenușăresei, la cea cu sirene pot căuta o stea de mare, iar la ferma animalelor cei mici pot încerca să găsească un ou „de aur”. La finalul concursului oferă fiecărui invitat o diplomă specială de participare, iar câștigătorul poate fi răsplătit cu un cadou dulce sau cu o medalie.