Rochii de mireasa care sunt tendintele anului 2024

Rochii de mireasă care sunt tendințele anului 2024

O prințesă în toată regula sau o divă nonconformistă, în ziua nunții tale poți fi orice tip de mireasă îți dorești! E momentul tău să strălucești și să-i surprinzi pe toți cu stilul tău unic. Și cum reușești asta? Cu ajutorul rochiei, desigur, care îți va pune în valoare nu numai silueta, dar și personalitatea.

Anul 2024 vine cu o colecție de idei neașteptate, menite să transforme sezonul de nunți într-o adevărată paradă a modei. Imprimeuri florale inedite, croieli asimetrice, rochii mini, colorate sau chiar negre…înainte să dai o tură pe la târgurile de nunți, hai să vezi care sunt cele mai fresh tendințe în materie de rochii de mireasă: 

Rochii de mireasă cu funde și fundițe

 # Funde și fundițe

Miresele care caută să includă romantismul în ținuta lor au în sezonul următor aliatele perfecte: fundițele! Mici sau voluminoase, dar întotdeauna rafinate și jucăușe, aceste detalii adaugă un plus de feminitate rochiei. Designerii nu s-au ferit să le așeze în tot felul de combinații, așa că tu de ce ai face-o? De la umeri, piept și până la talie, poziționează-le în așa fel încât să-ți scoată în evidență atuurile.

# Aplicații florale

Să fie oare delicatețea lor sau culorile vibrante cele care fac florile să fie preferate în decorațiuni, dar și în ținute? Așezate într-o singură zonă sau răsfirate de la umeri până pe trenă, florile 3D din materiale diverse, care au „răsărit” pe podiumurile de fashion din toată lumea, adaugă volum rochiei și construiesc un look sofisticat.

Rochii de mireasă în nuanțe pastelate

 # Nuanțe pastelate

Ceva vechi, ceva nou, ceva împrumutat, ceva…ALBASTRU! Nuanțele de albastru sunt tot mai preferate de viitoarele mirese, luând locul albului pur pe care ne-am obișnuit să-l vedem. Deși pare o alegere atipică, această culoare, ce inspiră serenitate, poate da o notă de eleganță ținutei și va face ca apariția ta să stârnească valuri de complimente. Miresele care văd viața în roz au ocazia să includă sezonul acesta culoarea lor preferată, plină de optimism, în rochiile lor, dând astfel o notă de gingășie întregii ținute.

# Epoleți șic

Accesoriile statement ale anilor ’80 revin în 2024 și în special la nivelul umerilor, ce pot fi puși în evidență cu epoleți cu detalii prețioase. Aceștia aduc echilibrul în rochiile de mireasă, ajutând la conturarea unei siluete de clepsidră.

Rochii de mireasă mini

# Mini

Atunci când vrei să ieși complet din tiparele clasice, rochiile scurte sunt soluția. Perfecte în zilele toride de vară, acestea îți dau libertate de mișcare, dar și un aer îndrăzneț. Pentru a crea un contrast inedit, designerii recomandă combinarea lor cu niște cape lungi și avangardiste care vor adăuga un pic de dramatism look-ului tău.

# Decolteu curbat

Geometria decolteului va fi în prim plan în sezonul ce vine. Acest tip de decolteu inversat, curbat în partea de sus, este o reinterpretare a modelului „sweetheart” și te va ajuta să ai parte de acea rochie de mireasă altfel la care ai visat mereu.

Rochii de mireasă pe umeri

# Pe umeri

În 2024, miresele sunt încurajate să întâmpine una dintre cele mai agitate zile din viețile lor cu rochii de mireasă relaxate și sofisticate deopotrivă. Acest tip de croială ce lasă materialul să curgă îți va pune în evidență umerii delicați. Pentru a aduce echilibrul în ținuta ta, alege o rochie fără umeri, cu bretele subțiri și cu mâneci lungi.

Rochii de mireasă negre

# Rochii negre

Da, ai citit bine! Rochiile negre au devenit tot mai populare printre miresele generației Z care au hotărât să schimbe tradițiile și să pășească spre altar îmbrăcate într-o culoare cel puțin neașteptată. Negrul este mereu la modă, iar în 2024 îl poți purta cu încredere și în cea mai importantă zi din viața ta, mai ales dacă ai ales o tematică rock pentru nuntă și vei pleca spre starea civilă pe motocicletă.

# Decupaje îndrăznețe

Frumusețea rochiilor lungi până în pământ este greu de egalat, însă ce se întâmplă când le mai adaugi și un decupaj adânc pe picior? Sau unul care pune în evidență spatele sau decolteul? Obții un efect wow și o siluetă grațioasă. Designerii au hotărât că decupajele pot face o mare diferență în rochiile alese de mirese în anul 2024 și pot fi folosite cu succes pentru a scoate în evidență calitățile viitoarelor mirese.

Texturi nonconformiste

# Texturi nonconformiste

Cele mai îndrăznețe viitoare mirese vor iubi acest nou trend! În centrul lui se află rochiile ușor transparente, decorate cu modele din dantelă, inspirate din stilul budoar al anilor ’20. Într-o astfel de ținută, vei fi o prezență diafană și seducătoare, iar formele tale vor fi puse în valoare așa cum merită.

Salopetele sau costumele

 # Salopetele sau costumele

Salopetele și costumele cu pantaloni pot lua locul clasicelor rochii în ziua nunții. Acestea au devenit tot mai populare și sunt alegerea ideală dacă îți dorești să te poți mișca în voie pe ringul de dans până la răsărit. Nu trebuie să-ți fie teamă că nu vei arăta ca o mireasă în adevăratul sens al cuvântului. Chiar dacă vei alege o ținută cu pantaloni, aceasta poate fi decorată în continuare cu paiete, perle sau tulle și cu alte detalii care s-ar regăsi în general pe o rochie.

În 2024, dă-ți frâu liber imaginației și fii îndrăzneață! Combină culori, forme și texturi inedite și obține rochia de mireasă la care ai visat mereu. Noile tendințe sunt aici să te încurajeze să ieși din tipare și să oferi rochiei clasice un „twist” cu ajutorul detaliilor speciale.

Rochia trebuie să fi pe gustul tău, la fel ca întreaga nuntă. Sperăm ca sugestiile noastre să-ți facă alegerea un pic mai ușoară, iar pentru un eveniment pe placul tău și al jumătății tale, am pregătit la Cernica Events saloane pentru orice tip de eveniment v-ați dori, fie ea o nuntă tradițională sau una nonconformistă.