5 idei de marturii de nunta inedite

5 idei de mărturii de nuntă inedite

Organizarea unei nunți este mai mult decât despre găsirea rochiei perfecte sau a costumului de ginere ideal. Este despre crearea unui eveniment care să vă reflecte personalitățile și care să le transmită invitaților bucuria și iubirea voastră prin fiecare detaliu ales. Mărturiile sunt unele dintre acele detalii care le arată oaspeților cât de mult vă bucurați că sunt prezenți în cea mai importantă zi din viața voastră. Simbolice sau practice, ele vor fi un reminder veșnic al poveștii voastre de dragoste.

În trecut, mărturiile erau mici atenții dulci, uneori chiar cuburi de zahăr, care simbolizau dulcea dragoste eternă dintre mire și mireasă. Numele de „mărturie” sugerează faptul că voi tinerii proaspăt căsătoriți vă mărturisiți, cu ajutorul acestor daruri, iubirea pe care o împărtășiți, în fața familiei și prietenilor. Dacă încă sunteți în căutarea mărturiilor perfecte, atunci sperăm că următoarele idei vă vor inspira:

#1 Borcănașe dulci

Borcănașe dulci

Acestea pot fi pline de gustări care să-i încânte pe invitați pe moment sau acasă precum: bomboane de ciocolată, jeleuri colorate de fructe, mini macarons, miere, gem, dulceață, șerbet. Le puteți alege în funcție de tematica nunții sau în funcție de ocupațiile voastre. De exemplu, poate aveți o afacere cu stupi sau în fiecare an faceți gem de casă. Dacă inserați un strop din pasiunile voastre în mărturii, acestea vor rămâne mereu în amintirea și inimile invitaților. Aceste tipuri de mărturii pot fi cumpărate și de la asociațiile caritabile care donează profiturile unor cauze bune.

#2 Plante suculente

Plante suculente

V-ați străduit ca nunta voastră să fie cât mai eco-friendly posibil? Atunci aceste mărturii sustenabile vor fi cadoul perfect pentru invitații voștri. Suculentele sunt plante rezistente, care se înmulțesc ușor, așa că le vor aduce un zâmbet pe buze celor dragi vouă mult timp după terminarea evenimentului.

#3 Mărturii inspirate de hobby-uri

Mărturii inspirate de hobby-uri

Pasiunea voastră e muzica și dați cele mai cool petreceri karaoke? Aveți cea mai impresionantă colecție de cărți și nu lăsați să treacă nicio zi fără să citiți? Sau poate sunteți maeștri în arta origamiului? Oricare ar fi hobby-urile care vă fac zilele mai frumoase, cu siguranță invitații voștri se vor bucura să le vadă reflectate în mărturiile pe care le vor primi. Dați o notă personală micilor cadouri pentru oaspeți, alegând să dăruiți semne de carte personalizate, perfecte pentru iubitorii de lectură, mărturii origami adaptate la tematica nunții sau chiar CD-uri, inscripționate cu numele voastre și data nunții, pline de melodii care vă reprezintă.

#4 Accesorii personalizate

Accesorii personalizate

Sezonul în care va avea loc nunta joacă un rol important în alegerea mărturiilor perfecte. Dacă nunta este programată vara, atunci oferiți-le invitaților accesorii personalizate care să-i ajute să se simtă confortabil chiar și în cea mai toridă zi, precum ochelari de soare cu data nunții sau evantaie special decorate pentru o ocazie atât de specială. La o nuntă la toamnă cele mai apreciate mărturii vor fi cele care țin de cald, cum ar fi eșarfele pashmina, ce vor completa perfect ținutele festive ale oaspeților.

#5 Mix de băuturi calde

Mix de băuturi calde

Dacă v-am prezentat opțiuni pentru vară și toamnă, aceste mărturii sunt ideale pentru nunțile organizate iarna. Puteți umple sticluțe, săculețe sau pungi personalizate cu ingrediente pentru ciocolată caldă, cu boabe aromate de cafea sau cu flori uscate din care cei dragi vouă își vor prepara cele mai delicioase ceaiuri. Vreți să surprindeți cu adevărat persoanele importante ce vă vor fi alături? Pe lângă combinațiile de ingrediente pentru băuturi oferiți-le și căni personalizate în care le pot savura. Nu uitați să atașați la mini daruri și câte un răvaș cu numele voastre și un mesaj scurt și emoționant care le va încălzi inimile invitaților.

# Cum să le oferiți

Cum să le oferiți

În general, mărturiile sunt așezate pe fiecare masă, în mijlocul ei sau în fața fiecărui invitat, alături de plicul pentru dar. Însă este nunta voastră, așa că puteți fi cât de creativi doriți. La o cununie în aer liber, puteți oferi celor dragi mărturiile (de ex: ochelarii de soare) chiar atunci când îi întâmpinați, ca mulțumire că au venit. Dacă nu vreți să le dați în mână micile daruri, atunci le puteți pune pe o masă special aranjată, de pe care fiecare invitat să-și ia mărturia când dorește, la începutul sau la finalul evenimentului. La Cernica Events, masa poate fi plasată oriunde doriți: la interior, într-o grădină frumos decorată sau chiar pe un ponton cu priveliște la lac.

Vreți ca mărturiile să nu fie uitate pe un raft din bibliotecă sau să nu sfârșească pe fundul unui sertar? Atunci asigurați-vă că spun o poveste despre voi. Dacă darurile poartă un pic din personalitățile voastre unice, le vor aminti invitaților de ziua în care v-ați unit destinele pentru totdeauna.