Aranjamentele pentru masa de prezidiu – ce sa alegi?

Aranjamentele pentru masa de prezidiu

Sunteți gata să spuneți „DA!” și să dansați o noapte întreagă alături de toți cei dragi? Atunci înseamnă că sunteți prinși în pregătirile de nuntă și nu vreți să scăpați niciun detaliu important. Unul dintre ele este masa de prezidiu, piesa centrală a locației unde se va desfășura marele eveniment. Aici stau așezați mirii și nașii, în general, însă, la o masă mai încăpătoare, pot participa la fel de bine și părinții. Sunt sute de opțiuni de decorațiuni dintre care să alegeți, iar ca vă facem munca mai ușoară, am alcătuit o listă cu cele mai creative idei:

# Aranjamente fresh

Aranjamente masa prezidiu (Aranjamente fresh)

Dacă îți dorești să surprinzi prin câteva elemente atipice pe masa de prezidiu, alege citricele: lămâi, portocale sau lime așezate în vaze umplute cu flori în nuanțe asemănătoare. Acestea vor aduce un strop de prospețime și culoare întregului decor și se pot combina foarte ușor cu lumânări cu arome fructate, dar și cu frunzele fructelor, pentru a obține acel aspect de masă mai plină.

# Flori, flori, flori

Aranjamente masa prezidiu (Flori, flori, flori)

Nelipsite de pe masa de prezidiu, acestea pot fi adaptate ușor la culorile principale ale nunții și la tematica generală aleasă. De la trandafiri, gerbere, orhidee, floarea soarelui, crizanteme, cale, până la flori tropicale, ai la îndemână o mulțime de variante prin care să creezi decorul la care ai visat dintotdeauna. Florile pot fi aranjate în buchete, sub formă de ghirlande, coronițe sau chiar pe o arcadă care să încadreze masa.

 # Elemente rustice

Aranjamente masa prezidiu (Elemente rustice)

Dacă sunteți fani ai elementelor rustice sau ai unei nunți de toamnă, atunci decorul pentru masa de prezidiu poate conține vase colorate din lut, tăvi personalizate sub fiecare farfurie, flori de câmp sau chiar mici legume. Masa poate fi încadrată de butoaie din lemn pline cu flori, de felinare asortate și poate fi acoperită de ștergare cu modele tradiționale. De asemenea, căsuța unde invitații vor introduce plicurile cu darul de nunta poate fi sub forma unui mic hambar personalizat cu numele voastre și cu un mesaj de mulțumire.

# Suveniruri de la malul mării

Aranjamente masa prezidiu (Suveniruri de la malul mării)

Dacă tematica este una maritimă, atunci e clar: vom avea scoici, perle supradimensionate, steluțe și căluți de mare, iar pe partea din față a mesei poate fi atârnată o plasă de pescuit sau parâme cu noduri marinărești. Pentru un efect și mai realist, alegeți un acvariu cu peștișori colorați, pe care îl puteți păstra apoi ca pe o amintire frumoasă de la nuntă. Și nu în ultimul rând…cine a mai văzut plajă fără nisip? Așează-l în jurul mesei sau pune-l în boluri alături de flori în culorile mării.

# Obiecte vintage

Aranjamente masa prezidiu (Obiecte vintage)

Așază pe masă ceasuri din lemn, cărți de la un anticariat, cufere și colivii pline cu flori. În loc de o față de masă lungă până în pământ, poți alege în schimb câteva bucăți de material cu dantelă, care imită milieurile. Întregul aranjament poate fi completat cu rame decorative vintage și chiar cu un radio vechi. La baza mesei pot fi puse valize vechi în diferite culori.

# Ornamente romantice

Aranjamente masa prezidiu (Ornamente romantice)

Love is in the air… dar dacă vrei să fie și pe masa de prezidiu, atunci alege trandafiri roșii. Adaugă inimioare, plicuri cu bilețele de dragoste și lumânări care să completeze atmosfera romantică.

# „Mr & Mrs”

Aranjamente masa prezidiu (Mr & Mrs)

Go big or go home! Sărbătoriți statutul de „proaspăt căsătoriți” folosind un semn cu „Mr & Mrs” supradimensionat și luminat, ce se va transforma rapid în fundalul perfect pentru dansul mirilor. Pentru adepții stilului minimalist, semnul poate fi unul elegant, auriu și suspendat deasupra mesei sau agățat de spătarele scaunelor. Desigur, textul poate fi schimbat cu poreclele voastre sau cu alte idei amuzante, care să vă reflecte personalitățile.

# Decorațiuni handmade

Pasiuni unice sau talente ascunse…a venit momentul lor să strălucească! Includeți creațiile voastre de suflet în aranjament. De la lumânări homemade parfumate, până la sculpturi în lemn și picturi, toate își vor găsi locul pe masă și le vor arăta invitaților eforturile pe care le-ați depus ca totul să fie perfect până la cel mai mic detaliu.

# Inserții naturale

Aranjamente masa prezidiu (Inserții naturale)

Iubitorii de munte pot alege decorațiuni cu crenguțe sau conuri de brad, dar și coronițe și ghirlande cu viorele și brândușe, scoase în evidență cu luminițe pe fundal.

Ține cont ca aranjamentele alese să nu fie prea înalte sau încărcate, deoarece masa de prezidiu este în continuare și cea pe care veți mânca din delicatesele de la local. De prepararea acestora se pot ocupa bucătarii noștri, care au pregătit opțiuni de meniuri potrivite pentru toate gusturile.

La Cernica Events, nu lăsăm niciun detaliu la întâmplare și suntem gata să vă ajutăm cu sfaturi și decorațiuni pentru ca masa de prezidiu să iasă exact așa cum v-ați imaginat. Tot ce mai rămâne să faceți este să vă bucurați de fiecare moment și de prezența invitaților!