Ce cadou sa oferi cu ocazia aniversarii casatoriei?

Ce cadou să oferi cu ocazia aniversării căsătoriei

E acel moment din an în care sărbătorești timpul petrecut alături de partenerul tău? Atunci e musai să găsești un mod special prin care să îi mulțumești că ți-a fost alături „la bine și la greu” și să îi dovedești că îi vei fi aproape în continuare. Dacă ești în căutarea cadoului perfect, am pregătit câteva sfaturi care să te ajute să-l alegi:

# Alege cadoul în funcție de anii de căsnicie împliniți

  • Aniversarea de 1 an – Nunta de hârtie

Ce cadou să oferi cu ocazia aniversării căsătoriei 1 (Aniversare 1 an)

Hârtia simbolizează un început curat, o pagină albă, plină de oportunități, pe care începeți să vă scrieți povestea așa cum doriți. La această aniversare se spune că un ceas de perete sau de mână este cadoul potrivit, ca simbol al iubirii eterne și al timpului prețios petrecut împreună, însă poți alege și un cadou confecționat chiar din hârtie.

Cadouri pentru ea: Un bilet la spa, la masaj, un voucher cadou pentru magazinul preferat, un album foto, o carte scrisă de autorul favorit, un jurnal sau o agendă personalizată, un bilet la teatru, film. Toate acestea pot fi completate de un mesaj și de flori criogenate sau uscate, care să poată fi păstrate un timp îndelungat.

Cadouri pentru el: Bilet la un meci de fotbal, de gaming sau la premiera filmului preferat, un voucher pentru magazinul favorit, un poster, o carte sau o serie de cărți.

Desigur poți cumpăra și un cadou pe care să-l folosiți împreună precum: o hartă de perete pe care să vă însemnați călătoriile, un puzzle cu poza voastră preferată, un album cu fotografiile făcute în primul an de căsnicie sau bilete de avion pentru o vacanță exotică în doi.

  • Aniversarea de 5 ani – Nunta de lemn

Ce cadou să oferi cu ocazia aniversării căsătoriei 2 (Aniversare 5 ani)

Lemnul este simbolul trăiniciei și arată că relația voastră a evoluat armonios și a rezistat în timp. Ați reușit să rămâneți în picioare în fața greutăților și încercărilor existente în orice cuplu, așa cum arborii rămân nemișcați în calea vântului și a tuturor intemperiilor. Pentru această aniversare, cadourile ideale sunt cele din lemn.

Cadouri pentru ea: Bijuterii hand made din lemn, o cutie sau un suport personalizat de bijuterii, rame foto, o măsuță de machiaj, set de creioane, pensule, acuarele și pânză.

Cadouri pentru el: Busolă, suport de sticle, puzzle 3D din lemn, cutie personalizată de vin, cutie pentru cravate, o carte tip cutie în care își poate depozita trabucurile pentru ocazii speciale, tablă de șah.

Dacă sunteți pasionați de gătit, poți opta pentru cadouri inscripționate cu numele voastre și cu mesaje amuzante, pe care să le folosiți în bucătărie: tocător, sucitor, linguri de lemn, suport de cuțite.

  • Aniversarea de 10 ani – Nunta de aluminiu sau de tinichea

Ce cadou să oferi cu ocazia aniversării căsătoriei 3 (Aniversare 10 ani)

Ajunsă la un număr rotund, relația voastră este asociată cu aluminiul. Deși nu este un metal prețios, acesta este valoros deoarece nu ruginește. Aluminiul sau tinicheaua reprezintă durabilitatea relației în fața obstacolelor pe care le-ați întâlnit. La această aniversare se oferă cadouri din aluminiu sau tinichea, care să arate că după toți acești ani, încă nu ai uitat de pasiunile și preferințele partenerului tău.

Cadouri pentru ea: o cutie încăpătoare și personalizată pentru farduri și alte machiaje, dacă este pasionată de make up, obiecte decorative pentru casă, dacă este interesată de design-ul interior, un stilou inscripționat cu numele ei, dacă este o scriitoare faimoasă în devenire sau semnează contracte importante.

Cadouri pentru el: o brichetă personalizată, dacă este colecționar de trabucuri, un troler rezistent, dacă este mereu gata de o călătorie și are o listă lungă cu destinații la care visează, portcard, dacă este o persoană organizată.

  • Aniversarea de 25 de ani – Nunta de argint

Ce cadou să oferi cu ocazia aniversării căsătoriei 4 (Aniversare 25 de ani)

Rezistent și maleabil sunt două calități ce descriu argintul, dar și căsnicia voastră după atâta timp. Ați rămas împreună pentru că ați reușit să vă adaptați și ați făcut compromisuri în egală măsură, atunci când a fost nevoie. La această aniversare, răsfață-ți soțul sau soția cu un cadou prețios.

Cadouri pentru ea: bijuterii din argint sau aur alb, piese de decor sau vestimentare argintii, bombonieră.

Cadouri pentru el: ceas argintiu, butoni de cămașă personalizați, accesorii argintii pentru mașină.

De asemenea, este un moment bun să vă reînnoiți jurămintele făcute la început de drum și să vă cumpărați verighete de argint. Acestea se poartă lângă verighetele din ziua nunții până „la adânci bătrâneți”.

  • Aniversarea de 30 de ani – Nunta de perle

Ce cadou să oferi cu ocazia aniversării căsătoriei 5 (Aniversare 30 de ani)

Procesul de formare al perlelor reflectă perfect modul în care a evoluat relația voastră. Asemenea lor, legătura dintre voi a avut nevoie de timp să se solidifice, dar toată munca și așteptarea au meritat pentru că rezultatul este unul cu adevărat special și rar.

Cadouri pentru ea: bijuterii cu perle, parfum, o ramă foto de culoarea sidefului cu 30 de poze, o oglindă cu ramă.

Cadouri pentru el: butoni de cămașă cu perle, parfum.

Desigur puteți sărbători această aniversare specială călătorind într-un loc la care ați visat mereu sau vă puteți întoarce în orașul unde a început povestea voastră de iubire.

  • Aniversarea de 50 de ani – Nunta de aur

Ce cadou să oferi cu ocazia aniversării căsătoriei 6 (Aniversare 50 de ani)

Dacă ați ajuns la această aniversare tot ce putem spune este: Felicitări! Legătura dintre voi este de invidiat și merită o celebrare pe măsură. Cele mai potrivite cadouri rămân bijuteriile din aur și chiar verighetele de aur pentru a completa încă un ritual de reînnoire a jurămintelor.

 # Oferă-l într-un cadru special

Ce cadou să oferi cu ocazia aniversării căsătoriei 7 (Oferă-l într-un cadru special)

Să spunem că ai ales deja cadoul perfect și aștepți cu nerăbdare să i-l dai partenerei sau partenerului. Dar cum s-o faci în așa fel încât să fie complet uimit? Răspunsul e simplu. Organizează o petrecere sau oferă-i-l într-un loc inedit! Opțiunile sunt nenumărate, însă la Cernica Events ne asigurăm că aniversarea voastră va fi de neuitat. Adu-ți jumătatea pe pontonul nostru, la apus și dăruiește-i cadoul atent ales și o cină romantică, într-un cadru intim. Iar dacă vrei să-i ai alături și pe cei dragi, invită-i la o petrecere în Salonul Porumbița, un spațiu cu inserții naturale și decorațiuni prețioase, special creat pentru evenimentele memorabile.

Într-un final, cadoul oferit este doar o încununare a eforturilor zilnice pe care amândoi le faceți în relație. Este acel „mulțumesc” pentru grija, dedicarea, dragostea, răbdarea și susținerea pe care partenerul ți le oferă. Atâta timp cât alegi cadoul cu gândul la jumătatea ta și la preferințele sale, nu ai cum să dai greș. Alege să-ți surprinzi alesul sau aleasa de aniversare, însă nu uita să celebrezi legătura minunată pe care o aveți  în fiecare zi.