Nunta de iarna – Idei pentru un eveniment de poveste

Nunta de iarnă – Idei pentru un eveniment de poveste

Ce poate fi mai romantic decât să pășești pe un covor de zăpadă către starea civilă și să privești fulgii pufoși cum cad în timp ce rostești cel mai hotărât „Da!” din viața ta? Deși sunt considerate nonconformiste, nunțile organizate în sezonul rece au un farmec aparte. Dacă tu și jumătatea ta vreți să dovediți tuturor că iubirea nu ține cont de temperatură și să vă uniți destinele într-una dintre lunile de iarnă, iată câteva idei care vă vor face ziua specială de neuitat:

# Alegeți o locație cozy

Alegeți o locație cozy

Frig afară, dar cald și bine înăuntru. Asta numim noi un contrast perfect ce va face ca evenimentul vostru să rămână mereu în amintirea oamenilor dragi pe care îi vreți alături. Invitați-i:

  • Într-un salon elegant: La Cernica Events avem pregătite saloane ce se vor mula pe orice tematică ați alege pentru petrecerea voastră unică. Vreți ca decorul să se asorteze cu peisajul de afară? Atunci Salonul Noblesse se va potrivi la fix pentru evenimentul vostru. Acesta are o capacitate de 120 – 280 locuri și este decorat cu detalii prețioase, în alb și albastru. Vreți mai degrabă o locație boho, pe care să o umpleți cu crenguțe de brad și conuri de pin? Organizați totul în Salonul Porumbița, ideal pentru nunțile cu 150 – 250 de persoane. Acesta are un șemineu din piatră perfect pentru zilele reci și o structură din lemn decorată cu plante luxuriante. Salonul are două laturi din sticlă ce vă vor ajuta să profitați la maximum de lumina naturală și să vă bucurați de peisajul plin de zăpadă.
  • Într-o cabană la munte: Cabana vă va oferi și acel sentiment de „acasă” și vă va ajuta să vă relaxați și să uitați de emoții. De asemenea, este alegerea perfectă pentru iubitorii sporturilor de iarnă, care vor să dea skip la clasica ciorbă de potroace și să-și petreacă ziua de după marele eveniment pe pârtie, iar apoi să rememoreze cele mai frumoase momente lângă un șemineu.
  • La castel sau la conac: Ați urmărit cu sufletul la gură toate nunțile regale și vă doriți să recreați acea atmosferă sofisticată și la evenimentul vostru? Castelul Cantacuzino, Palatul Brukenthal, Conacul Heldsdorf și Palatul Bragadiru sunt doar câteva exemple de locații desprinse din basmele cu prinți și prințese în care puteți organiza nunta viselor voastre.
  • Într-un hambar cochet: Ce este hambarul dacă nu o locație rustică, în mijlocul naturii, pe care o puteți personaliza oricum doriți? Este o opțiune de luat în considerare mai ales dacă nu vă doriți o nuntă clasică, ci mai mult un party cu cei mai apropiați prieteni și familia unde să vă distrați cum știți voi mai bine.

# Decorați ca în basme

Decorați ca în basme

Nunțile de iarnă vin la pachet cu o grămadă de opțiuni de decorare, cu o paletă generoasă de culori și multe tematici care vor impresiona chiar și cei mai pretențioși oaspeți:

  • Winter Wonderland: Este una dintre cele mai populare teme alese de mirii care se căsătoresc în sezonul rece. Pentru a o aduce la viață alegeți decorațiuni în nuanțe de alb, albastru și argintiu și cu modele cu fulgi de zăpadă. Așezați pe masa de prezidiu ghirlande de flori albe și umpleți locația cu luminițe sau alegeți unul dintre saloanele Cernica Events pline de candelabre prețioase din cristale Swarovski. Pentru un efect wow, comandați sculpturi de gheață în forma inițialelor voastre.
  • Tematică de Crăciun: În fiecare an numărați zilele până la Crăciun și ascultați colinde imediat ce se face decembrie? Atunci o nuntă cu tematică de sărbători poate fi potrivită pentru voi. Desigur, culorile principale vor fi alb, roșu și verde, iar din decor nu vor lipsi șervețelele în formă de brăduți, luminițele colorate, lumânările și chiar ghirlandele cu globuri. Piesa de rezistență poate fi chiar bradul de Crăciun sub care puteți pune mărturiile pentru invitați, iar florile predominante pot fi Crăciunițele, ce vor completa atmosfera festivă.
  • Sporturi de iarnă: Împătimiții sporturilor de iarnă nu pot uita de pasiunea lor în ziua nunții, nu-i așa? Dacă vă numărați printre ei, cu siguranță veți lua în considerare organizarea unui eveniment cu tematică sportivă. Tot ce trebuie să faceți este să alegeți o locație rustică și să integrați în decor plăci de snowboard și schiuri. Și săniile pot avea un loc de cinste în ziua voastră specială. Le puteți folosi pe post de măsuțe pe care să puneți alte decorațiuni sau flori. Chiar și figurinele de pe tort pot fi în temă: îmbrăcate de iarnă și cu schiurile în picioare, gata să pornească spre bază, pe pârtia de glazură.

# Adaptați-vă ținutele la vremea rece

Adaptați vă ținutele la vremea rece

O nuntă de iarnă nu înseamnă o nuntă care vă va limita opțiunile de ținute pe care le puteți purta în ziua cea mare. Puteți avea în continuare costumul de mire mult dorit și rochia de mireasă visată. Doar trebuie să vă puneți un pic imaginația la treabă și să găsiți metode creative prin care să faceți ca outfiturile alese să fie atât frumoase, cât și călduroase și practice. Rochia de mireasă poate fi completată ușor cu niște mâneci detașabile, cu o haină de blană artificială care va da un plus de rafinament întregii ținute sau chiar cu o pelerină albă, elegantă care va proteja și coafura atent aranjată la salon. Când vine vorba de mire, costumul din velur este cea mai bună alegere, ce poate fi completat cu un palton asortat din lână.

# Creați un colțișor cu băuturi calde

Creați un colțișor cu băuturi calde

Clasicul candy bar este preferatul tuturor însă, la o nuntă de iarnă, acesta poate fi înlocuit ușor cu un bar cu vin fiert, cidru de mere cald sau cu alte cocktail-uri adaptate la sezon. Un bar unde fiecare invitat își poate pregăti ciocolata caldă așa cum îi place este o altă idee ce îi va surprinde atât pe oaspeții mari, cât și pe cei mici. Poți pune pe el borcane cu scorțișoară, tuburi de frișcă și multe tipuri de bezele colorate. Sunteți mai degrabă fanii ceaiurilor? Aranjați un mini bar cu toate sortimentele de ceaiuri preferate și fursecuri.

# Pregătiți mărturii în ton cu sezonul

Pregătiți mărturii în ton cu sezonul

Mulțumiți-le invitaților că au fost alături de voi în cea mai frumoasă zi din viețile voastre cu niște mărturii unice ce le vor topi inimile și le vor ține de cald pe parcursul evenimentului sau când vor ajunge acasă. Acestea sunt doar câteva sugestii pe care le puteți pune în practică:

  • Globuri de zăpadă;
  • Pături colorate;
  • Șaluri / fulare cu data nunții;
  • Decorațiuni din lemn cu un mesaj special, numele voastre și data nunții ce pot fi atârnate în brad (aceasta este o variantă de mărturii sustenabile);
  • Pliculețe de ceai personalizate și borcănele cu miere;
  • Lumânări parfumate (cu aromă de portocală, scorțișoară sau brad);
  • Cutii de chibrituri personalizate cu mesaj.

Sperăm ca ideile noastre să vă ajute să conturați nunta la care ați visat mereu. După ce ați ales locația, tematica, meniul și trupa care vă va ține pe ringul de dans până la răsărit tot ce rămâne de făcut este să dați send la invitații și să așteptați marea zi. Nu uitați să vă bucurați de fiecare minut! Timpul va zbura fără să vă dați seama, momentele se vor transforma în amintiri, așa că asigurați-vă că vă vor face să zâmbiți până la adânci bătrâneți.